El magazín de desembre 2014

El magazín de desembre 2014

El magazín de desembre 2014 arriba amb tota l’actualitat del moment a Cabiló Ràdio. Hui parlem sobre  les obres a la carretera CV-770 i les del carrer Vicent Soler Carreró, la tala del pi del grupo escolar, la realització de 3  by pass per abastir el dipòsit municipal d’aigua, la reforma de un tram del carrer secanet, el programa d’ocupació EZONAI, balanç turístic del pont de la Puríssima i el article promocional que ha fet una revista russa del poble de Sella.

A més a més, parlem amb la nova comissió de festes i  com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de desembre 2014

Quant a l'autor

radio editor