Entrevista a Joan-Lluis Lluis, autor de Junil a les terres dels bàrbars – Racò de Tastallibres: Junil.- El turrumpero T2xE02

Entrevista a Joan-Lluis Lluis, autor de Junil a les terres dels bàrbars – Racò de Tastallibres: Junil.- El turrumpero T2xE02

Hui al Turrumpero, us proposem un recorregut per Junil a les terres dels Bàrbars, un viatge per l’Imperi Romà, carregat de poesía llengua i traducció.

Primer escoltarem a Steve i la introducció a la novel·la que ens va fer al Racó Violeta. Després tindrem la entrevista que li vam fer al seu autor Joan-Lluis Lluis, aprofitant la seua visita a Sella i participació a la tertulia de Tastallibres.

Y per a acabar, parlarem del viatge i tota la simbologia que hem trobat en la novel·la, en el racó de tastallibres, conduït per Antgela Baldó i amb la participación de Marta Mas, David de Tastaolletes i Lorena Pérez.

Quant a l'autor

radio editor