Descobrint a la gent de Sella: Alba Asensi – Racò de Tastallibres: Guillem, de Núria Cadenes.- El turrumpero T2xE03

Hui entrevistem a Alba Asensi, qui ens parla del seu pròxim disc, “Soc poeta” i dels diferents projectes en els quals està involucrada. I fent xicotetes parades en la seua vida, ens explicarà com és el seu vincle amb la música i l’arpa . I en la secció del Racó de Tastallibres comentem Guillem, la novel·la de Núria Cadenes que conta l’assassinat d’aquest jove antifeixista, posant en relleu la connivència del poder, la violència i els mitjans de comunicació. A la taula Ángela Baldó, Marta Mas, David de Tastaolletes i Lorena Pérez.

Esteu tots convidats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Aneu a la barra d'eines