Entrevista als majorals d’enguany 22-23- Racó de Tastallibres: Memòria d’uns ulls pintats, de Lluis Llach.- El turrumpero T2xE04

Entrevista als majorals d’enguany 22-23- Racó de Tastallibres: Memòria d’uns ulls pintats, de Lluis Llach.- El turrumpero T2xE04

Hui entrevistem als majorals d’enguany 22-23, que entre altes coses ens revelarán el secret de voler ser majorals amb tot el treball que té. Parlarem amb Anabel i Reme de la GIAP, que ens contarán el per què de la paraeta que estan posant en el mercat. I a la secció del Racò de Tastallibres comentarem Memòria d’uns ulls pintats, de Lluis Llach. A la taula Ángela Baldó, David de Tastaolletes i Lorena Pérez.

Esteu tots convidats.

Contacte: elcabiloradio@gmail.com

Twitter: @cabilo_radio

Facebook: @cabilo_radio

Quant a l'autor

radio editor