Descobrint a la gent de Sella: Vicentet– Racò de Tastallibres: Les nostres riqueses, de Kaouther Adimi.- El turrumpero T2xE07

Descobrint a la gent de Sella: Vicentet– Racò de Tastallibres: Les nostres riqueses, de Kaouther Adimi.- El turrumpero T2xE07

Hui entrevistem a Vicentet, biòleg, doctorat en la autònoma de Madrid i postdoctorat en el Babraham Institut de Cambridge, amb qui ha sigut un plaer conversar i passejar per Sella, mentre descobríem la seua vida, el seu treball i els seus somnis. 

En el Racó de Tastallibres parlem de la novel·la “Les nostres riqueses” de Kaouther Adimi, una història basada en fets reals sobre una llibreria d’ Alger. 

Qui es trobava en aquella llibreria? quins llibres no haurien arribat a les nostres mans si Edmond Charlot no haguera lluitat per ells? Quines coses desconeixem de la història que només trobem en els llibres? 

Comencem

Quant a l'autor

radio editor