Entrevista a Vicent Flor, sociòleg i escriptor. – Racò de Tastallibres: El carrer de baix, de Vicent Flor.- El turrumpero T2xE08

Entrevista a Vicent Flor, sociòleg i escriptor. – Racò de Tastallibres: El carrer de baix, de Vicent Flor.- El turrumpero T2xE08

Hui en El Turrumpero entrevistem a Vicent Flor, sociòleg i escriptor i autor de El carrer de baix, qui va compartir amb nosaltres la tertúlia de Tastallibres. Amb ell parlem de l’amor, la mort, l’amistat, la vida en el camp, la soledat no triada i dels joves en situació d’acolliment. En el Racó de Tastallibres aprofundim en els temes que més ens han cridat l’atenció del seu llibre “El carrer de baix” i anunciem la pròxima lectura i tertúlia, on tindrem la sort de comptar també amb l’autora.

Ens escoltem!!

Bona setmana.

Quant a l'autor

radio editor