Entrevista a Joan Olivares. – Racó de Tastallibres: El metge del rei, de Joan Olivares.- El turrumpero T2xE11

Entrevista a Joan Olivares. – Racó de Tastallibres: El metge del rei, de Joan Olivares.- El turrumpero T2xE11

Hui en el Turrumpero entrevistem a Joan Olivares escriptor, guanyador del premi Enric Valor de novel·la. I en el Racó de Tastallibres parlem del seu llibre El metge del rei un viatge pel País Valencià en el segle XV.

Música del programa: “Crema de Xàtiva”, El Belda i el conjunt Badabadoc Versió instrumental de l’acordionista diatònic Carles Belda basada en la cançó “M’aclame a tu”, d’Ovidi Montllor, que alhora havia musicat el poema homònim que Vicent Andrés Estellés havia dedicat a la ciutat de Xàtiva.

“A la una” , Musicants Inspirada en una cançó escoltada a un sefardita de Salònica i adaptada i ampliada per Manolo Miralles, xativí com el protagonista de la novel·la i recentment traspassat. En homenatge seu.

“Romanç de la porquerola”, Solatge .Amb la veu de Mara Aranda, que també va formar part del grup Aman, aman, de música sefardita.

“Dessota dels àlbers”, Feliu Ventura Una cançó d’un altre xativí, com Lluís Alcanyís.

Sense més, comencem…

Quant a l'autor

radio editor