JUGADORS DE SELLA AL CAIXA POPULAR JUVENIL

Perapo4

JUGADORS DE SELLA AL CAIXA POPULAR JUVENIL

 

Ahir, diumenge dia 6 d’Abril, pel matí Jesús i Pablo aconseguiren una important victoria per 60-25 en la primera partida de quarts de finals del Caixa Popular Juvenil. Aquest dos, junt amb Jordi de Llíria, conformen l’equip de l’Ajuntament de Llíria que ha d’enfrontar-se de nou en una segona partida a l’equip d’Almenara. Esperem que aconseguisquen superar està fase i seguir endavant en la competició. La segona partida és el dia 11 d’Abril a les 18:00 hores en el Trinquet de Pelayo.

p4060170.JPG

 

MOLTA SORT ¡¡¡¡

Quant a l'autor

apo4 administrator

16 Comentaris fins ara

davidPublicat al8:01 pm - abr. 7, 2008

Molta sort a pablo i Jesús, esperem que arriben el mes lluny possible en la competició !!!

sineuPublicat al4:44 pm - abr. 8, 2008

Atenció a esta parella que pot donar molt que parlar!!

vidaletPublicat al6:54 pm - abr. 8, 2008

Moltes gracies davit per animamos i trankil pots estar segur que jo i el meu germa per la pilota eu donem tot i anem a guañar per el clup de pilota de sella i per mon pare pero si no es pot a l’altra gracies dew.

apo4Publicat al8:03 pm - abr. 8, 2008

Tots esperem de tot cor que les coses isquen bé…………..i si no es així també estarem amb vosaltres i amb tots els que volen la pilota.
Així que anim i a lluitar pel vostre somni.

bouetPublicat al12:06 pm - abr. 9, 2008

Anim Pablo i Jesus que de segur que al final sortiran els fruits de les coses ben fetes, l’esforç demostrat per vosaltres al igual que la qualitat que atestiuen els que vos veuen jugar a pilota al final vos faran estar ahi.

Un dia hem va dir un amic que la vida en general es un somni i que cadasqu te que lluitar per les seus somnis, si guanyer el caixa popular es un d’ells intentem no despertarnos fins la final.

Anims i a per ells. au cacau que la casa cau.

vidaletPublicat al5:49 pm - abr. 9, 2008

Moltes gracies a tots per animarmos, jo volia dir que jo i el meu germa guanyem o perdem perque mos duen a jugar per aixo volia dili a el meu cosi bouet que moltes gracies per tot lo que esta fent per el meu germa i jo gracies. va de bo.

elena…Publicat al12:20 pm - abr. 10, 2008

wno pablito q man dixo q meta aqui para firmar y nada que de mi parte tambien mucha suerta para ti y para jesus en el caixa popular que seguro que sale todo bien ja veras…. y ya sabes si pasas a la final guardame un sitio jeje nga un besito y SUERTE para mañanaa

vidaletPublicat al7:37 pm - abr. 10, 2008

Muxas gracias elena jo ati te guardo lo que aga falta i la camiseta tambien te la aguardare dew i gracies . va de bo.

pilatosPublicat al6:41 pm - abr. 11, 2008

Anim Jesus i Pablo, com ara mateix estareu jugant, espere que les coses fagen be, Campions.

El que esta clar, es que per a aplegar açi, s’ha de tindrer al costat a una persona amb molta voluntat i passió per la pilota,
¡ gracies Fermin per la gran llavor que estas fent amb la pilota !.

Aupa Athletic , je,je,

P.D. Jesus, jo tambe vull una camiseta, pero que no estiga sudada, per fa.

bouetPublicat al12:58 am - abr. 15, 2008

eiii latos, no animes tant a fermin que la que els va portar al mon va ser loli. jejejej, es conya.
Des d’aci volia animar a tot el mon a que ens movilitcem per al diumenge de mati, i anem el maxim nombre de persones apoyar a jesus i pablo, i instaria al club de pilota per a que demanara un autobus pero ja i l’omplim i anem a rebentar a manises, i si no pues en coches qui vuillga anar que ho diga i a ello.
au cacau que la casa cau.

vidaletPublicat al7:27 pm - abr. 15, 2008

pilatos la camiseta si la vols del meu germa sera bruta si la vols ale i gracies per animamos. gracies mama i papa per dumos al mon jejejeje.dew .VA DE BO.

apo4Publicat al7:47 pm - abr. 15, 2008

El tresorer del Club diu que les camisetes guardeu-les per fer el dia de demà una rifa i traure uns xavos per al club………..la de semifinals es rifarà en paelles i la de la final en la setmana cultural. Fa igual com estiguen………. Ale i molta sort.

trinquetPublicat al2:53 am - abr. 16, 2008

Des dáci volia donar les gracies a Jesús i Pablo, X dur el nom de SELLA, X tot el Pais Valencià, i animarvos pa la partida de Manises i Pelayo, molta sort, gracies X el vostre esfors.

sineuPublicat al10:50 pm - abr. 16, 2008

Germans Vidal, el diumenge a divertir-vos que amb el que heu fet podeu estar ben satisfets. Il que tinga que vindre, ja vindrà. a passar-ho bé que és el que conta

vidaletPublicat al10:33 am - abr. 17, 2008

bueno moltes gracies a tots per animamos i el nostre esfors es poquet pa el que tenim de fer si volem ser algo en el mon de la pilota valenciana. les camisetes la meua ja le dona a una amiga dew. va de bo.

elena…Publicat al3:05 pm - abr. 17, 2008

Xiquitos muxisima suerte para el domingo jejeje q yo este finde no puedo ir xo sabes si q si stuviera alli iria para veros pero bueno prefiero ir al siguiente que eso seria que ya estais en la final jejeje

enga un besito mu fuerte y para nosotrs ya habeis ganao!!!!

S'han tancat els comentaris.