La Crónica

Perdavid

La Crónica

 

Aquest cap de setmana ha servit per consolidar la gran temporada que alguns dels nostres equips estàn relitzant.

El dissabte de vesprada va escomençar la jornada amb la partida de segona a palma Benimantell – Sella B. En joc el primer lloc de la classificació. Fins la localitat veïna ens varem desplaçar unes 10 persones per acompanyar als jugadors (vam anar d’excursió pel Contaor…). La partida, jugada en un carrer complicat, va començar igualada, pero a mitad benimantell va adquirir una perillosa renta de 6 a 4 i val, pero rápidament Sella va igualr a 6 canviant el destí de la partida, que va viure un altre moment clau amb el 8 a 6, que també van poder igualar a 8 tantos. Va arribar el momen de que Vicen (a traue mes que la banca rival Xato) i Jaume ( aterrant bones pilotes) junt a un encertat Xime i la gran actuació de Dibu demostrant els seus reflexos com a punter donaren la importantísima victoria per 8 a 10.

Tmbé estava prevista per a eixa vesprada en Sella la partida de tercera a palma entre Sella i Crevillent, pero els visitants no es van presentar i Sella va guanyar per 10-0. Amb esta victoria Sella C lluitarà per les places altes de la classificció amb els pobles veïns com LaVila, Relleu o Finestrat. Partida clau la setmana que ve contra la Nucia. Es va aprofitar per jugar una partideta amistosa entre gent del poble i que va contar amb les novetats de Javi o de Jose Vicente (el de Pep la unió)

El diumenge de matí, al trinquet de Manises es va jugar l’anada de la semifinal del caixa Popular Juvenil entre Lliria i Quart de Poblet. En Lliria jugàven Jesús i Pablo que van perdre per 60 a 55. La partida va ser de un gran nivell i els jugadors van fer tots un gran esforç. Ara, tot queda pendent de la partida que el dimecres jugarà al trinquet de Pelayo. Cal guanyar per 2 jocs de diferencia per poder jugar la gran final del proper diumenge 27.

També de matí, a la localitat de Tibi van juar els juvenils. Era el primer contra la revelció d la lliga com es Tibi. Prou expectació al carrer per vore una partida on van jugar per part de sella Jordi, Pau, Dani i Quico que va ser la banca. La partida començà igulada amb 2-2, però es va passar a un 2-7 i 3-8, i després al definitiu 3-10. Vadestacar Quico en el traurer demostrant que era capaç de tirar-les amagades per guanayr les ratlles fàcils o al fons del carrer quan es tractava de fer el “quince” directe.

Per a la vesprada restàven dos partides. En Sella segona de palma Sella A contra Alcoi. Va guanyar Alcoi per 4-10. I en Murla primera a llargues Murla-Sella, on va guanyar Sella per 1-10, amb una bona actuació de tot l’equip. La partida va tindre el alicient de vore jugar a Jan contra el seu poble. Victoria contundent i cal reconèixer el esforç dels nostres jugadors que de matí van jugar al trinquet (Pablo i Jesús) o al carrer (Jordi en Tibi) i de vesprada van jugar una gran partida.

A la setmana que vé més ¡!! El que ens espera:

  • Quarts de final d’alacant dels jecv a raspall.

  • Campello-Sella a llargues en juvenils i primera.

  • El Caixa Popular Juvenil

  • La lliga de palma………

 

Quant a l'autor

david administrator

3 Comentaris fins ara

bouetPublicat al10:12 pm - abr. 21, 2008

Donar desde aci la enhorabona mes sincera a l’equip de Sella B, pense que es mereixen guanyar aquesta lliga i espere que ho facen, als de primera que hi ha que diner fenomenos ia ls juvenils anim i ser pentacampions, si que m’agradaria resaltar que encara que l’equip de Sella A som el que pitjor va de tots, ens mereixeriem alguna que altra frase mes en la cronica, encara que es de esperar aço …

anims a tots, que jo ja lin donare al meu equip.

sineuPublicat al7:45 pm - abr. 23, 2008

Sella A és un equip molt volgut per l’afició, dona molt espectacle i te jugadors molt carismàtics. El problema es que no havia cap “periodista” en la partida del diumenge i no s’ha fet una crònica sencera. A mi em va semblar que vau començar plantant-li cara als alcoians, però després es van crèixer i no se com es va anar la partida!!

Aixina i tot, seguiu deixant-ho tot al camp i ja vindran les victòries.. el equip te molt potencial i acabarà eixint

ANIM SELLA A!!

bouetPublicat al10:10 am - abr. 24, 2008

gracies per les teues paraules sineu.

S'han tancat els comentaris.