No ha pogut ser

Perapo4

No ha pogut ser

Ahir, dimecres de vesprada Pablo i Jesús no van poder remuntar en la semifinal de la Lliga Caixa Popular 2008 contra l’equip de Quart de Poblet 60 per 35. Necessitaven guanyar per dos jocs per poder jugar la final del diumenge davant l’equip de l’Ajuntament d’Alcàsser.

No ha sigut una derrota, sino una experiència més viscuda en aquest tant difìcil món de la pilota. Doncs encara queden anys per poder jugar, gaudir i si és possible (que de segur que ho serà) guanyar una competició d’escala i corda (que no es la nostra especialitat) tant important com aquesta.

Avui, al meu costat, tinc un dels protagonistes de la partida d’ahir que amb el seu habitual somriure m’ha dit:” ……..vaig tirar una en l’esquerra dalt” …………… i així ha de ser les coses (bones i no tan bones) hem de mirar-les amb un somriure a la cara, amb vitalitat i energia per afrontar nous reptes.

Així, que enhorabona per el que heu fet i continueu gaudint d’aquest esport que és molt gran. Tant gran com vosaltres i tots els que hi formen part de l’escola de pilota de Sella.

Quant a l'autor

apo4 administrator

3 Comentaris fins ara

sineuPublicat al10:12 pm - abr. 24, 2008

Això no és reees!! barbaritats, sempre feu barbaritats. No tenim trinquet, sempre hem jugat en carrer i hem arribat a semifinals del caixa Popular.. algú dóna més?

doncs sí.. açò acaba de començar. Tenim poc que perdre i molt que guanyar, som els nº 1, i els teniu ben posats

que no pare la marxa, estem orgullosos de Jesús i Pablo com ho estem de Jordi i Pau, de Kiko, Piripi, Dani, SErgio, Dani Mesa, Carlos, Adolfo, Ivan, Adri, Bouet, Dibu, Jaume, Adolfo I, Xime, Adolfet II, etc, de la junta directiva.. de tots els que treballen per la pilota. EStes semifinals han sigut un gran premi per a tots

VISCA SELLA!!!

vidaletPublicat al5:40 pm - abr. 28, 2008

bueno som els putos amos em quedat 3 els amos dew.

SanxoPublicat al12:23 pm - maig 4, 2008

Estoy completamente de acuerdo con lo que dice “sineu”, pero aparte añadería que a veces la derrota nos tiene que servir para superarnos en el día a día, seguir entrenando y jugando. Lo que verdaderamente sería interesante sería la construción del Trinquet, pero lo veo muy dificil que se haga. Porque para hacer una cosa a uno tiene que gustarle e ilusionarle el proyecto y al Sr. Alcalde lo veo poco mirando alguna partida de pelota, lo veo más interesado en otros menesteres. Bueno ya hablaremos

S'han tancat els comentaris.