Final VI Copa Generalitat

Perdavid

Final VI Copa Generalitat

El dissabte 12 de febrer es disputen les finals de la Copa Generalitat de Galotxa. I tenim la sort i l’orgull de que Sella jugue una d’eixes finals. En juvenils i contra Borriol. Hem començat l’any 2011 arribant a una nova final. Una final que no jugàvem des del 2007.  I es que al 2008 perdíem davant Borbotó, al 2009 perdíem contra Vinalesa, al 2010 no la vam disputar i enguany conseguim tornar a la gran final després d’ eliminar al millor equip de juvenils de València com era Foios en una vibrant eliminatòria i al segon millor de Castellò, com ha sigut Xilxes. Estem molt satisfets i ara anem a intentar guanyar.

La partida de juvenils serà a les 15:00 hores i disposarem d’autobús (sempre que siguem gent interessada) per anar a la final que eixirà des de Sella a les 12.00 hores del migdia. Els interessats en vindre en bus cal que ho comuniqueu a algún membre de la directiva del club abans del dijous de la setmana que ve.

Des del Club volem felicitar a Pau, Pablo, Adolfo, Quico i Carlos per arribar a esta final !!

Quant a l'autor

david administrator

12 Comentaris fins ara

DavidPublicat al3:22 pm - febr. 5, 2011

Grans victòries de Pablo i Adolfo al trinquet de Pelayo.

Dijous, partida de escala i corda:

Pablo i Monrabal 60
vs
Adrian III i Carlos II 35

Divendres, partida caixa popular juvenil:

Juan, Adolfo i Samuel van guanyar a Nacho, Javi i Borja

Dema matí juga Pablo partida del Caixa Popular Juvenil. Esta vesprada partda de llargues i palma en Sella de pretemporada. Ale….

apoPublicat al4:23 pm - febr. 6, 2011

Avui ha guanyat Pablo en la seua partida del Caixa Popular 60 per 50 a l’equip de Pablo de Borriol.

Enhrabona i sort per a Pablo i Adolfo en properes partides.

DavidPublicat al8:51 pm - febr. 6, 2011

Molt jugar Pablo, hui era una partida difícil i heu sumat 2 punts més, a seguir així !!!

A-maliaPublicat al11:14 am - febr. 8, 2011

MOLTA SORT PER A ESTE DISSABTE ALS NOSTRES JUGADORS!!!!!!!!

davidPublicat al1:55 pm - febr. 9, 2011

Levante- Alberto Soldado

Cuando el próximo sábado salten a la cancha de Vinalesa las formaciones de Cajacampo Godelleta y de El Manar Massalfassar se visualizará gran parte de la mejor historia de este deporte en las últimas décadas. La localidad anfitriona presume de ser una de las pioneras en el movimiento de recuperación del deporte autóctono. En los albores de la democracia su club se distinguió por una apuesta entusiasta hacia la causa del deporte valenciano. Allí se organizaron mesas redondas y debates entre las personalidades más comprometidas. Allí nació uno de los torneos más prestigiosos, el dedicado al desaparecido aficionado local, Joaquín Delgado y allí se forjó una de las grandes figuras que ha dado el juego de pelota, en todas sus modalidades: Francisco Javier Puchol: gran saque de llargues, campeón europeo; gran “bot” en galotxa, primera figura de los trinquetes y primera figura en los frontones. Un jugador que encandilaba por su elegancia y por su personalidad. Ahora disfruta de un hijo que tiene trazas de cuajar en figura. Y en la cancha, además, veremos a los jóvenes de Borriol, cantera inagotable de la comarca de La Plana, y a los de Sella, catedral de la “pilota de carrer” en La Marina. Un autobús de aficionados acompañarán al ilusionante equipo de esta población que, incluso en los años del olvido y de la indiferencia, tuvo en las partidas de “perxa” en la calle Mayor, frente a la fachada de la iglesia, el espejo del respeto a su identidad. Y allí, en la partida cumbre, los equipos de Godelleta, santo y seña de la pelota en la calle, -la Covadonga de la Pilota, como la calificó muy justamente Lorenzo Millo-, y de Massalfassar, pueblo de excelencia histórica, pueblo del Mestret, de antes de la guerra, y de El Seco, Federico y el Nano, equipo que abrió las puertas, a mediados de los ochenta a una generación gloriosa. Cuatro pueblos que acuden con sus pelotaris, nacidos de entrañas locales, criados en sus escuelas. Es partida grande, porque grande es la historia que en ella se acumula. Por eso, la afición llenará la cancha. Porque allí se acumula todo lo mejor, lo más hermoso, lo más entrañable de este deporte. Allí todo es sentimiento. Y a los pueblos, lo sabemos sobradamente, sólo los mueve la poesía.

SineuPublicat al8:54 pm - febr. 9, 2011

Soldado, com sempre, puja el nostre esport a la categoria que es mereix.
I amb els seus escrits ens ajuda a sentir que la pilota és un esport viu amb una història gloriosa.
Sella “catedral de la pilota”: una llàstima que no es tinga en compte la importancia d’estes paraules i l’oportunitat que podria ser per al nostre poble.

Sort a Pau, Pablo, Adolfo, Quico i Carlos i gràcies per portar tan alt el nom de SELLA!!!

DavidPublicat al3:25 pm - febr. 11, 2011

FINALS DE LA COPA GENERALITAT

Tot esta a punt en la localitat de “l´Horta Nord” de Vinalesa per a assistir a la final del dissabte 12 de febrer, les finals més esperades de principi d’any, les finals de la VI Copa Generalitat “Trofeu Milar”. A partir de les 15´00 hores començaran estes finals que són una bella festa del treball dels clubs i escoles que són els que més treballen en matèria de promoció pel nostre esport autòcton. A més estan presents quatre Clubs històrics i que representen els millor del nostre esport ja que compten amb grans escoles; Massalfassar, Godelleta, Sella i Borriol.

Sella i Godelleta ja saben els que significa alçar este trofeu mentres que Massalfassar i Borriol debuten en esta gran final.

En la final juvenil s’enfronten dos dels millors equips juvenils dels últims anys, Borriol i Sella i en esta final esta en joc qué pedrera es troba en millor moment de forma. Les dos escoles han aconseguit molts títols en les categories inferiors i possiblement han coincidit en estes dos poblacions amb les millors quintes d’esportistes que els ha portat a ser la referència a nivell de la Comunitat Valenciana. A nivell juvenil Sella ha conquistat set títols; 5 títols de llargues, 1 títol de palma i 1 títol de la Copa Milar. Mentres que Borriol a nivell juvenil ha conquistat 5 títols; 2 títols d’El Corte Inglés, 1 títol d’Edicom i titols de la Supercopa, tots estos en la modalitat de galotxa i un títol d’escala i corda. Si bé la passada temporada a Borriol se’ls van escapar quatre finals, ja que van quedar subcampions d’algunes competicions en categoria juvenil. L’equip de Sella arriba a la final després de derrotar en quarts a Tutempo Foios i en semifinals a Xilxes. El balanç és de tres victòries i una derrota. Mentres que Borriol arriba a la final després d’eliminar en quarts a Caja Campo Godelleta i en semifinals a la formació de Caixa Popular Meliana. A priori és favorita la formació de Sella en què jugaran Pablo Vidal, Pau, Adolfo, Quico i Carlos. Borriol jugarà amb Pablo Linares, Héctor, Oscar, Jaume i possiblement Jorge encara que no ha disputat cap de les partides del campionat. S’han enfrontat en tres ocasions en finals i en les tres la victòria ha caigut del costat de l’equip alacantí. En semifinals Borriol sempre ha vençut a Sella encara que mai ha pogut en les finals amb els seus rivals.

FONT: http://www.fedpival.es

DavidPublicat al3:28 pm - febr. 11, 2011

Esta vesprada Adolfo juga caixa popular juvenil. Sort!!

Diumenge 13 febrer farem una altra partida de pretemporada a llargues/palma en Sella. Aquest diumenge contarem amb la presència de Jan. A les 16:00 hores a jugar….

WILLIAM WALLASPublicat al5:48 pm - febr. 11, 2011

Jolines!!! uno llig estes coses que diu Soldado i se me posa la pell de gallina!!!!
que envejaaaaa!!!!!

MOLTA SORT PER A DEMÀ!!!!!!!

UN FORT ABRAÇ DES D’ANGLATERRA!!!!

pd: algun dia tornaré a jugar…jejejej

davidPublicat al12:14 am - febr. 12, 2011

Caixa Popular Juvenil:

Juan, Adolfo (Sella) i Samuel 60
contra
Jose luis, Enrique i Adrià 35

Molt jugar Adolfo!!

S'han tancat els comentaris.