Partides Festes Sella 2011

Perdavid

Partides Festes Sella 2011

Ja falta poc per a les Festes del 2011. Com cada any des de fa més de 100….el dimarts és el dia de la pilota, el dia de “la partida”, de les partides, del joc autòcton !!

Any rere any els Majorals de Festes, amb la col·laboració del Club de Pilota, organitzen les partides de Llargues.  El cartell es sempre molt destacat. I el d’aquest any és espectacular !!

 


Quant a l'autor

david administrator

10 Comentaris fins ara

DavidPublicat al2:25 pm - set. 26, 2011

Les Festes ja estàn ací….i amb elles les partides de pilota valenciana a la modalitat de llargues. Sella, les Festes i la modalitat de llargues han anat de la ma durant els últims 100 anys…i segurament pot ser més…partida centenària la del primer dimarts d’octubre a Sella, partida bonica, ambientada i espectacular. Moment de retrobar-se amb els aficionats “de sempre”, moment de gaudir de la pilota, de la gent de Sella i de tots els aficionats alacantins i valencians que venen a Sella. Dia de germanor, de records i de ilusions.

En la dècada dels 60 i principis dels 70 quan es va deixar de jugar a pilota a Sella, la partida era la que mantenia viva la flama de la pilota. Els millors jugadors valencians han passat per la Plaça Major de Sella. I enguany…tindrem a 10 jugadors que venen de participar en la Champons de Llargues…i entre ells a un campió com Santi de Finestrat (jugador més destacat d’Europa en la fase final de Pamplona)….a més del campió Waldo, o els mítics germans Sarasol….

Després de la partida, el dissabte dia 8 d’octubre, II Memorial “Antonio VIdal” a Perxa…ja vos informarem del cartell…i després seguirem amb el I Torneig local a Perxa…

Per cert, la nostra escola està en marxa des del passat día 15 de setembre …endavant !!

P.D: en els propers dies, crònica de Pamplona, amb fotos, detalls, etc…

SalvadorPublicat al10:26 pm - set. 27, 2011

He contactat amb un home que té el cartell de la partida de festes de 1944.Ens ha dit que el fotocopiarà i el regalarà al club.

DavidPublicat al8:43 am - set. 28, 2011

Buah…estaria fantàstic !! Ja ens dius alguna coseta…gràcies

SalvadorPublicat al10:06 am - set. 28, 2011

Al cartell diu que figura el jugador local Tonet junt al Ripo i altres.

SineuPublicat al12:21 pm - set. 28, 2011

Quina gran noticia Salvador, gràcies!!!

DavidPublicat al1:26 pm - oct. 5, 2011

Al matí, triomf dels rojos per 10-6 (va jugar Nacho al lloc de Jesus de Silla)…de vesprada partida èpica amb triomf final dels blaus per 8 10. Ambient de luxe i apostes espectaculars…qui dona més !! Vixca la partida de festes de Sella !!

DavidPublicat al2:47 pm - oct. 6, 2011

La nostra escola de pilota va completar ahir el seu primer més d’entrenaments i ja tenim perfilats els equips que participaran en la propera edició dels JECV de frontó que s’iniciarà a final d’octubre. Augmentem els equips respecte la temporada pasada. Enguany farem:

1 cadet / 2 infantils / 1 alevi / 2 benjamins (total 6)

De totes formes la primra actuació de la notra escola serà diumenge 9 d’octubre a Relleu contra xicons de Relleu amb motiu del 9 d’octubre.

Nosaltres, el dissabte 8 tindrem la gran partida a Perxa amb motiu del II Memorial “Antonio Vidal”. Després de les grans partides del passat dimarts completarem la setmana gran de la pilota ambaquesta partida a Perxa.

davidPublicat al2:59 pm - oct. 20, 2011

Inici del campionat d’escala i corda del trinquet de benidorm:

DIVENDRES 21 D´OCTUBRE
20,15 HORES

Dani ,RODRIGO(de mitger) i Sergio
contra
Maravilla, Adolfo II (Sella) i Dani Finestrat

DIMARTS 25 D´OCTUBRE
19,15 HORES

Dani ,RODRIGO(de mitger) i Sergio
contra
Vidal II (Pablo) i Vidal I (Jesús)
de Sella

Entrada Gratuïta, Partida del campionat .

A més, dissabte 29 d’octubre primera semifinal del torneig de benidorm de llargues entre Tibi i Sella a partir de les 19:00 hores (pilota de vaqueta)

davidPublicat al2:21 pm - oct. 24, 2011

Intens dissabte el que ens espera !!

De matí comencen els JECV de frontó al frontó de Sella. Partides de les escoles de Sella, Finestrat i Benidorm.

De vesprada reunió del comité de llargues amb totes els pobles (poden acudir 2 persones de cada poble) per confirmar el reglament de la modalitat. Serà a Benidorm i a continuació la partida de llargues del Torneig entre Sella i Tibi. NO falteu !!

DavidPublicat al2:18 pm - oct. 29, 2011

Les partides de frontó estàn aplaçades per la pluja.

Al torneig de Benidorm a llargues, Sella 10 – Tibi 0. El dissabte que ve a les 18:30 hores, final del torneig Benidorm-Sella.

Esta vesprada partides als trinquets…..a Pedreguer juguen Jesús i Quico…a Benidorm juguen Jaume i Xime al minitrinquet….i a Petrer juga Adolfo…la pilota no para…sort a tots !!!

Dilluns o dimarts partida de pilota de tot sants en Sella !!

S'han tancat els comentaris.