Crònica del cap de setmana de les paelles….

Perdavid

Crònica del cap de setmana de les paelles….

 

Aquest cap de setmana, vam començar a jugar partides des del divendres. Concretament al carrer artificial de Benidorm una partida de primera de llargues contra Agost. La partida, com s’esperava, va ser  guanyat prou cómoda i es va guanyar per un clar 10-1. Agost va fer el seu joc quan Sella en portava 6. Bona partida de Sella que amb aquests tres punts deixa clar que lluitarà a tope en els tres caps de setmana que resten ( un total de 5 partides) per acabar la lliga. Estem a pocs puns d’assegurar matemàticament la tercera posició de la lliga. Sería un lloc històric, ja que mai s’ha aconseguit. Aixo sí, no renunciem a res…..plantarem cara al líder ( i futur campiò salvo sorpressa) Campello i lluïtarem amb Finestrat fins el final en busca que cotes mes elevades. La setmana que ve es clau amb dos partides coma a locals contra Campello i Laguar. Vos esperm a tots en la Plaça ¡!

La partida de tercera a palma Sella-Relleu ha estat aplaçada per indisposició del carrrer de Sella per “Les paelles”, i la partida de Segona a palma entre Xàbia i Sella A s’ha aplaçat per la plutja.

La setmana que ve juguen contra Benidorm, sempre un rival complicat en Sella. De guanyar estariem a punt de aconseguir el títol de lliga matemàticament.

En segona a palma Sella B ha guanyat a  Polop per 10 a 0. Seguim líders i camí de l’ascens a primera de palma després de 5 temporades sense tindre equip a la máxima categoría de palma.

A més, el dissabte matí al trinquet d’Orba, l’escola de Sella, amb el seu monitor Fermín al capdavant, va guanyar en categoría cadet els JECV de raspall de la provincia d’alacant. La partida va ser contra Pedreguer i l’equip de Sella format per Pablo, Pau i Dani va guanyar la final per 10-25. Gran ambient de públic (en aquest cas teníem el trinquet en contra per això de ser de la Marina Baixa i Pedreguer de la Marina Alta) que unit al bon joc inicial dels rivals deixern el marcador en un empat a 2 jocs. Però, Pablo va apretar la treta i Pau va rematar els quinzes de manera espectacular. El públic va gaudir d’una bona final i la mes igualada del matí, perque en les altres categoríes Orba (benjamins ialevins) i Murla (infantils) van guanyar sense cap dificultad. 4ª vegada consecutiva que la nostra escola guanya la fase provincial d’Alacant en raspall. Ara, el día 24 de maig buscarem, en la final autonómica, el segon títol autonòmic consecutiu. No serà fácil i pase el que pase, aquesta generació de jugadors haurà marcat una època als jocs escolars de la comunitat valenciana. Enhorabona a tots ¡!

Quant a l'autor

david administrator

13 Comentaris fins ara

championsPublicat al6:55 pm - maig 12, 2008

Este cap de setmana, tros de partida!
Tot el mon a la plaça!! espectacul asegurat sense pagar un duro, al costat de ta casa.. algú dona més??

Campello tremola que la plaça de Sella es un olla a pressió!!!!!!!!

ÁLVAROPublicat al7:02 pm - maig 12, 2008

ei!!! QUI VA “ASCURAR” la paella?? aiaiaia……. buffff…..massa aigua!!!

vidaletPublicat al6:39 pm - maig 13, 2008

Bueno de part dels jugadors volia comentar que als jugadors ens agradaria que la plaça estiguera igual de plena o mes perque ens fara falta tota la forsa i els anims del mon de part de tos els pilotaris veniu a la plaça que gaudireu de la pilota valenciana i anem a per ells i pilatos jo escric com se i si no tapaña a casa jejeje. va de bo

cuentPublicat al7:40 pm - maig 13, 2008

El proper dissabte ha d’estar la plaça a tope. Així que aneu corrent la veu per ahí…………….Per cert, Pablo no es preocupes per Pilatos el tio es que com ara viu a Campello …………… li tira molt Jose……………..que t’hem ataullat …………….salao………….

Bé, esperem fer un gran esforç per posar-los les coses dificils als Campion s d’enguany altra vegada…………però l’any vinent serà: xics joves però amb esperiència……………… estarem ahí si no passa res.

Ale i que la plaça siga un forti com quan a Finestrat…………..crec que l’anim i l’espenta de la gent els va afectar……………Amunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amunt!!!!!!!!!!!!!!!!

sauPublicat al8:45 pm - maig 13, 2008

RAUL SELECCIÓN!
PILATOS A SELLA!

GUANYAREM A CAMPELLO, OÉ

vidaletPublicat al6:51 pm - maig 14, 2008

pilatos com es veisga fer una palma a campello ten vas del poble calent jejejeje. sau no se qui eres pero eres el puto amo igual que cuent que no se qui es bueno jo pense que els podem asustar i posalos nerviosos bueno tot es vora a per ells. va de bo.

GrauPublicat al10:49 am - maig 15, 2008

jo no més vull veure la cara de Martinez si perd es un xulo es mereix perdre
Visca Jan

vidaletPublicat al6:46 pm - maig 15, 2008

Bueno cada vegada esta mes propet el dia esperat el dia que sella pot fer historia i ojala fera historia pero de la gran jejeje els jugadors jo crec que van a donavo tot i si el dissapte si els jugadors fallen hi ha que animalos no dili lo que avia que fer que millor que ell no eu sap ningu perque ens posarem mes nerviosos bueno feu lo que vuigeu anem a per ells i bueno pilatos ja mos veem jejeje.

sineuPublicat al7:14 pm - maig 15, 2008

Tots a la plaça, traeu el bombo!

gorbachovPublicat al7:36 pm - maig 15, 2008

a per ells xicons que no es diga, l’aficio estara en vosaltres, anims i a per les pentacampions, que si ho han sigut es per que encara no estava este equip pel mon.
la plaça deu de estar a rebentar comportar-mos com el que som una aficio exemplar i animar cada pilota, cada joc i que la pilota rode i en acabar siga com siga a celebrar-ho.
anims a tots.

PilatosPublicat al10:09 am - maig 17, 2008

Hola Vidalet, veus com ara escrius millor, i s’enten mes el que dius.

La veritat que a Martinez nomes el coneixia com a pilotari, a la partida de El Campello en va desil.lusionar com a persona.

Fer palmes en fare sempre que hasga una jugada bonica i important, si la fa l’equip de Sella segurament es sentiran des de la Creu.

Gorbachov, tens tota la rao, hem de ser una afició exemplar, animar i aplaudir cada pilota.

Per cert, Vidalet, espere que en consideres tan del poble com tu, i no com a un foraster, i que si m’en vaig calent siga de fer-te palmes a tu i a tot l’equip per haver guanyat a El Campello. (quan no guanyes el que s’en va a casa calent seras tu, je,je,je,)

Anim a tots !!!!!

Amunt Sella !!!! L’any que ve CAMPIONS !!!!

vidaletPublicat al6:46 pm - maig 19, 2008

ola pilatos per cert, jo es considere que eres del poble a muerte i no com a un foraster vale fes palmes a qui es done la gana jejejeje bueno eee gorbacho te rao ante tot hi ha que ser una aficio que respete als contraris i bueno ja ens vorem en la plaça. VA DE BO.

mauuuPublicat al6:56 pm - maig 19, 2008

ACI L’UNIC FORASTER ES MARTINEZ, MAAAU, A PER ELL

S'han tancat els comentaris.