Pablo, Campió del Caixa Popular de Raspall

Perapo4

Pablo, Campió del Caixa Popular de Raspall

Ahir de vesprada l’equip de Xeraco, liderat pel nostre jugador de Sella, Pablo,  i acompanyat per Kike de Benifallim i Domingo de Llutxent, guanya la gran final de la V Lliga juvenil de raspall, “Trofeu Fundació Ruralcaixa”, davant de la formació de la UPV (Rodrigo de Benidorm, Edu de Castelló de la Ribera i Alex de Pedreguer).

Les dos formacions arribaren a la final sense perdre cap partida, ni a la primer fase ni a les semifinals, per lo que són els dos equips més complets de la competició de tecnificació.  Jugaren a un gran nivell tots dos equips, en jocs molt disputats i jugades de gran qualitat. El resultat fou de 25 per 10 per a l’equip del nostre jugador.

3.jpg

Com bé dien les cròniques dels dies anteriors la pegada de Pablo fou clau en la victòria. El seu caràcter guanyador, la seua intel·ligència a l’hora de jugar la pilota i la seua contundència en els colps fou decisisva per decantar la final cap al seu costat.

Els aficionats de Sella que acudiren a acompanyar al nostre jugador, gaudiren de valent d’una gran partida. Les seues paraules a l’hora de descriure la partida han sigut de: “partida épica”, ” quinzes espectaculars”, “històric”, “barbaritats”, “la mare que va”…

Hem de destacar també el gran paper que ha fet Rodrigo, que ecara que juga a Benidorm, és part de Sella. Així que enhorabona i ànim.  De nou estos dos jugadors s’enfrontaran el dilluns 28 de Juliol a les 11:00 al Trinquet de Alcàsser en la final del Individual Sub-16 de Escala i Corda. Esperem que de nou Pablo puga donar-ho tot i dur el trofeu cap a Sella.

Amunt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Quant a l'autor

apo4 administrator

6 Comentaris fins ara

DavidPublicat al5:54 pm - jul. 26, 2008

Enhorabona a Pablo i al seu equip pel campionat. Es el segon consecutiu. El d’enguany encara te mes valor si cap donat que el rival era un rival molt complicat. El campionat de Pablo ha sigut perfecte, personalment junt a Fermín he tingut el plaer de haver vist les seves 5 partides i les 5 victòries. La final va ser ja massa. El millor que tens, es que no deixes de sorprentmos. A mes, en aquest campionat has demostrat ser un gran company d’equip animant als xavals que tenien davant ells la seva primera gran final. Colps amb l’esquerra, la dreta, bot i braç, carxot, palma, bolea, pica de muralla, buscar careta…..hem quede amb una exclamació de Pigat el passat dimecres quan despres de pegar Pablo un bot i braç brutal nomes va fer “buaaaaaa….”. Ahir va ser difícil i fisicament dur. Pero en el moment mes complicat va fer 2 tretes directes deixant la final ben encarrilada. En aixó uno que pregunta alucinat: “Això pot ser, che !!”. Ja ho crec que si. Enhorabona i endavant.

vidaletPublicat al7:52 pm - jul. 26, 2008

moltes gracies pero un troset del meu trofeu es de tots aquells que han vingut avorem i dels que no han pugut vindre i moltes gracies a la gent que ahir que kuant ja no podia ni en la meua anima m’animaven a muerte i vaig poder guañar i per ultim li done les gracies a davit per vindre a totes les partides i a mon pare per ser el millor entrenador que hi ha.gracies a tots i VA DE BO.

sineuPublicat al12:46 pm - jul. 28, 2008

Enhorabona Pablo, eres una màquina i tens fusta de campió, per que els veritables campions tenen els peus en terra i saben assumir les victories i les derrotes

Rodrigo acabarà sent de SElla, aixó està més que clar.. serem el millor equip de tota la Pilota, el futur es nostre

AVAANT, VOLEM UN TRINQUET JA!!!!

CoiPublicat al3:34 pm - jul. 28, 2008

La victoria de pablo ens recorda que el trinquet fa falta en sella, com van les gestions per part de l’ajuntament?

vidaletPublicat al11:50 pm - jul. 31, 2008

bueno sempre no es pot guañar i esta derrota ma enseñat un munto perque hi ha gent que soles li interese kuant guañe kuant perk sok el pijor pus mira no sok el millor pero tampok el pitjor i soc una persona i tambe puk pedre i que rodrigo juga molt a pilota i ja esta bueno gracies a tots VA DE BO.

SellardoPublicat al11:30 am - ag. 1, 2008

En eixes coses no es fixes. La Pilota no és per als guanyadors és per als que la senten, per als que els agrada, per als que es comprometen amb ella……….. i a tu compromís te’n sobre, t’agrada aquest esport i la vols (tant o un poquet menos que a
_ _ _ _ _ a. Tú i molts del poblet que esteu fent un trball fantàstic durant molts anys.

Jo sempre ho he dit, no m’importa la victoria ni la derrota si no vore jugar a Pilota i des de fa uns anys esteu fent que es veja molta pilota…………… mireu si tenim il·lusió, afició, si estimem la pilota que fins i tot s’ha fet aquest raconet que està de meravella (encara que fa falta que entren més pilotaris i aficionats i que donen les seues opinions, facen les seues crítiques constructives, etc…..).

L’ùnica cosa que falla és un poc de cas institucionaldes de València, però sobre tot des de l’Ajuntament de Sella. Doncs la Pilota a Sella és com el cinema, el futbol, la fira en ciutats més grans. És una cosa que entreten, permet fer esport, conèixer gent, pobles de la contorna i més allà……és un vehicle que porta amistats, diversió, coneixèments, entreteniment, fa bè pel poble, té als xiquets/ etes fent esport, porta dinerets als bars ja que la palça s’ompli de gom a gom i més si ve gent de fora, xe un munt de coses…………. i hi ha gent que no hi s’adona de tot el que aporta.

Aixì que com molta gent del poble pregue que comencen ja de una vega a veure el tema del Trinquet i la Casa de Cultura (que deixen de donar llargues al poble agafant com escut una majoria absoluta que també desitja el millor per al poble i entre eixes coses està el trinquet, la casa de cultura i moltes més coses que solament el que no vol vore no ho vora mai).

Sella és esport i és cultura, també aigua i natura, per favor senyores comencen a fer la feina que els pertoca per estar on estan.

S'han tancat els comentaris.