Les semifinals en joc !!

Perdavid

Les semifinals en joc !!

Com ja vos anunciàvem la setmana passada, l’escola del Club de Pilota Sella tornarà a estar representada en una final autonòmica després de 6 temporades !!

Toni

Toni

La novetat és que seran dos les finals en les quals tindrem representació ja que els Infantils van guanyar a Murla en les semifinals per 6-1 i també jugaran la gran final. Serà el proper dissabte 27 de juny al carrer del poble d’enmig de la Vall de Laguar. Molta sort als dos equips !!

Ángel

Ángel

Pel que fa als equips senior de la Lliga de Llargues i Palma, aquest diumenge vam viure les partides d’anada de les semifinals:

1a Llargues: MURLA (Jan, Àngel, Marc i Manel) 2 – SELLA (Àlvaro, Jordi, Quico i Pau) 10. Parcials de 0-2, 2-2 i 2-10 amb jocs molt més igualats del que reflexa el marcador i amb grans jugades i intercanvis per part de tots els jugadors. Sella va jugar molt motivats i amb una gran intensitat i concentració, van rendir molt bé tot l’equip destacant algunes pilotades “per al record” de Jordi tant al resto com contraresto. En Murla podem destacar a Marc, a dia de hui, un dels millors jugadors al carrer. Tot i que les banques no van poder sumar molts quinzes directes, si que es va notar que Àlvaro va traure més llarg que Jan, sobre tot conforme avançava la partida. Molt públic local i visitant. Diumenge que ve la tornada en la Plaça de Sella.

Àlvaro

Àlvaro

2a Llargues: MUTXAMEL (Pepe, Borja, J.Carles, Lluís i Guille) 10 – SELLA (Carlos, Xime, Folgueral, Jaume i Toni) 5. Partida complicada en un carrer difícil. Partida jugada amb molt sol, amb interrupcions i amb molta calor. En general no va ser massa vistosa per al públic present. Els millors van ser les banques ( locals Borja, bragueta i J.Carles, per dalt) i visitant (Carlos, bragueta, que tot i les molèsties a la mà va traure molt bé). Parcials de 1-0, 1-1, 2-1, 2-3, 4-3, 4-4, 5-4 i 15 per a Sella i es lesiona la banca local. El substitut trau encara més i amb menys faltes i el seu equip no ho nota. 9-4. Sella no es rendix i aconseguix sumar el cinqué joc ( important ) i disposa de val net pa fer el 6. En eixe moment la nostra banca es resentix de la mà i Mutxamel acaba amb el 10-5. La tornada en Sella pot ser diferent. Tot i que Mutxamel partix amb un bon avantatge esperem gaudir d’una bona partida i a intentar la remuntada !!

Carlos

Carlos

Així les coses, el proper cap de setmana es presenta molt emocionant. Dissabte les finals dels xiquets i diumenge el dinar de cloenda de l’escola de pilota i les partides de tornada de les semifinals. A disfrutar !!

Més Pilota, més Club, més Sella !!

Quant a l'autor

david administrator