Ja estem en desembre…

Perdavid

Ja estem en desembre…

El passat cap de setmana vam tindre les partides de Pablo al Trinquet, les semifinals de la Lliga de Perxa en primera i segona categoria, partida de Jesús al Trinquet, quarts de final dels JECV de frontó dels nostres alevins, gran Partida a Llargues amb motiu de la Festivitat de Santa Barbera (gràcies als jugadors que van jugar i a la Comissió i Majorals de Santa Barbera)…van ser uns dies amb molta pilota…i amb triomfs i derrotes….i la cosa que no para….

DIJOUS 6 DE DESEMBRE:

A les 10:00 hores a la Plaça Major de Sella, anada semifinal Perxa Segona: SELLA D – MUTXAMEL

A les 12:30 hores al frontó de Tibi, semifinal provincial JECV frontó en Alevins: SELLA A (Toni i Alfredo) – PETRER A

Més informació fase final: http://fedpival.es/pdf/competicions

A les 17:30 hores al Trinquet de Pelayo: Rodrigo, Nacho i Colau II vs Pablo, Tomàs II i Herrera

DIVENDRES 7 DE DESEMBRE:

A les 18:30 hores al Trinquet de Vila-Real: Cervera i Tomàs II vs Pablo i Raül

Més informació sobre calendari, escala i corda, etc…:  http://www.valnetpilota.com/

Quant a l'autor

david administrator

3 Comentaris fins ara

DavidPublicat al11:09 pm - des. 4, 2012

La Lliga 2013 ja va coneixent algunes novetats en forma d’equips i jugadors. El nostre Club farà 6 equips (repetim per segon any el nombre de 6 equips. Récord de la nostra història). Junt a Tibi, som el Club amb més equips. També farem 2 en primera de llargues ( no havia passat mai) i entre llargues i palma 3 equips en primera !!

Com a novetat, ahir Jordi ens va comunicar que la lliga 2013 de llargues no la juarà amb nosaltres. Altres novetats han sigut en forma de fixatges com Alvaro, Rodrigo, Angel…

Adjunte la opinió de Antonio Pérez (company de junta directiva) que ha publicat al facebook i amb la que estic d’acord:

” La veritat es que no m’agrada el fet que la Lliga a Llargues queda reduïda a 5 equips. I dos d’ells en un gran potencial. A més es confirma que Jordi Alemany Ferrer jugarà a Parcent. Bé, ell sap que molts voliem que jugara en nosaltres, però que li vaja bé que de segur que en un futur no molt llunya el tindrem ací de nou. Ara cal recolçar als nostre jugadors, tant de palma com de llargues, tant de primera , segona, com de tercera categoria. Per qué som un Club que a pesar de moltes coses donarem guerra. Ara a continuar en els entrenaments i sort a l’equip de javi, carlets, adolfo, dani i bernat que el dijous es juguen el pas a les finals de la 2 de Perxa. aleeeeeee”

Per cert, vos convidem a que els dimarts de vesprada paseu pel fontó per gaudir dels entrenaments dels nostres xiquets. Uns 20 alumnes entrenen i disfruten de la pilota gràcies a la gran tasca dels monitors Pablo i Jesús….i després alguns aficionats ens quedem a jugar a passar corda…jugueu a pilota que val la pena !!

bouetPublicat al10:10 am - des. 5, 2012

si anem tots a una, si estem units, si lluitem per un mateix objectiu… segur que ho aconseguirem!!!
A seguir endavant xicons, que les partides son llargues, costoses i de patir aixi que a ello…. molta sort al cubalibre team, dema estarem en vosaltres!!!!

Jordi, … espere que es donen el que busques fora d’aci!!! aci ho has tingut tot o almenys es la meua opinió.

DavidPublicat al2:31 pm - des. 6, 2012

Perxa semifinal anada segona: SELLA D 10 – MUTXAMEL 2

JECV frontó semifinals Alacant alevins: SELLA 8 – PETRER 3

Endavant Sella !!

S'han tancat els comentaris.