Cap de setmana

Perdavid

Cap de setmana

El dissabte de matí als JECV raspall, BENIDORM 0 – SELLA 20. Toni Bou, Toni Mira i Alfredo classificats en benjamins per a la final provincial del proper dissabte 28 de maig que es jugarà al trinquet d’Orba i contra Orba Des del maig del 2008 que no arribavem a una final de raspall. Enhorabona !! Amb treball tot arriba !!

Dissabte de vesprada vam gaudir en la Plaça de dos partides de palma. En Palma 3a, (Sergio, Adri, Piripi, Tomàs i Dani) van guanyar a Alcoi,  SELLA 10 – ALCOI 1. Bona partida i 3 punts que permitixene star en la lluita pels primers llocs fins la fi de la lliga.

En Palma 1ª (Jesús, Jordi, Quico, Pau i Xime), SELLA 10 – TIBI B 3. Gran partida de tot l’equip i bon triomf davant un equip amb juventud i pegada. A més els guanyem l’average particular.

També dissabte vam tindre partids d’escala i corda, Pablo va perdre per 60-40 a la Copa 2 Diputació, mentre que Adolfo en partida de fira va guanyar en Petrer.

Diumenge va jugar  3a llargues (Carlos, Adolfo I, Adolfo II, Adolfo III i Bernat) SELLA 10 – LLÍBER 1.Amb estos 3 punts, Sella queda primera de grup i en els quarts de final s’enfrontaran a Mutxamel (anada la propera setmana fora de casa)

Ahir dilluns, Pablo va perdre en partida de la Copa 2 Diputació per 60-40.

El proper cap de setmana tindrem partides de raspall, escala i corda, palma i llargues…..

Quant a l'autor

david administrator