Cròniques 3a Jornada

Perdavid

Cròniques 3a Jornada

3a PALMA, Grup B: BENIMANTELL 9SELLA 10

En Benimantell, hem començat guanyant 0-3,  però la dificultat del carrer acompanyat d’algunes errades ha fet que el nerviosisme apareguera i Benimantell ha fet 6 jocs seguits: 6-3. En eixe moment Sella es recupera i reacciona 6-4, 7-4, 7-5, 7-6, 8-6, Conseguim el joc set 8-7, empatem  8-8, i tornem a posar-nos per davant 8-9,  iguala l’equip local 9-9,  però Sella guanya la partida i 2 punts molt  importants 9-10. Felicitem a l’equip format per Piripi, Adri, Tomàs i Dani que tot i no contar amb la banca titular Sergio per una  lesió han guanyat la partida !!

Esperem seguir a bon nivell i que Sergio es recupere quan abans millor.

 

2a LLARGUES: CREVILLENT 7SELLA 10

Primer triomf de la temporada en el debut d’aquest equip en segona de llargues. I ha sigut fora de casa. La partida ha començat igualada però el bon joc de Sella ha posat la partida amb 5-9. Llàstima d’ algunes jugades que s’han escapat i Crevillent fa 2 jocs i suma un punt: 7-9. Tot i això Sella ha fet lúltim joc i ha guanyat la partida contra un rival que a casa seva  és mostra fort: 7-10.  Han jugat Carlos, Jaume, Xime, Folgueral i Javi. A les partides de casa ens hem de fer forts i conseguir punts en La Plaça de Sella. Endavant !!

 

1a PALMA: SELLA 10TIBI 7

Partida contra el campió de la temporada anterior i tercer triomf de la temporada. Hui han jugat Jorge, Adolfo II, Jesús, Jordi i Barraca. En el inici els restos de Tibi han dominat la partida 1-4. Reacciona Sella i iguala 5-5, …i es posa per davant 7-5, 7-6, Fan els nostres 2 jocs seguits i milloren molt el seu joc: 8-6, 9-6. Tibi fa el joc: 9-7, però Sella guanya la partida: 10-7. Ha destacat el traure visitant.

En resum joc irregular de Sella  que ha millorat en la part final de la partida i ha tingut el valor i la empenta suficient per guanyat a Tibi. En aquesta categoria tan igualada sumar punts és molt important. Enhorabona !!

Hem viscut la millor entrada d’enguany amb  vora 100 persones que han guadit i han a plaudit el triomf de Sella.

 

JUVENILS: TIBI 3SELLA 10

Primer triomf de la temporada en el carrer de Tibi. En els 2 equips han jugat jugadors nous i joves respecte altres temporades anteriors. En Sella han jugat com a novetat Dani Mesa, Bernat i Jaume. Han jugat amb Pau que ha sigut qui ha marcat la diferència en la partida des del traure. Bernat ha millorat el joc respecte la setmana pasada i Jaume va entrant en joc i agafant confiança poquet a poquet.

…4 partides vam tenir en la vesprada de dissabte i 4 victòries, totes amb molt de mèrit !!

1a LLARGUES: TIBI A 10SELLA 6

Sella visitava el carrer de Tibi, del passat campió, i ho feiem amb Jan, Jordi, Pau i Quico.  Sens dubte es presentava una partida de les més difícils de la temporada. Tibi A partia com favorit. L’inici ha sigut per als locals amb un contundent 5-0. Sabiem que amb les tretes d’Alvaro això podia passar però la clau era no vindressen avall i lluitar…i ja ho crec que ho fem fet !! …5-1, 6-2…i reaccionem i posem 7-4, i  després un ilusionant 8-6. Els 2 últims jocs han sigut per als locals i Sella no ha pogut sumar cap punt.

El restos de Sella, especialment Jordi, han estat a bon nivell ja que les tretes de la banca local arribaven fins les “moreres” del final. La partida ha tingut emoció, jugades molt polèmiques, llarga durada, bones pilotades i ha fet gaudir al públic present. Una bona reedició de la final del 2011. ….i no era fàcil que fora així ja que amb un 5-0 inicial té molt mèrit la partida dels nostres.

 

En definitiva, molt bon cap de setmana de pilota !! La setmana que ve més….amb 4 partides a la Plaça Major de Sella…vos esperem a totes i a tots !!

Quant a l'autor

david administrator

5 Comentaris fins ara

DavidPublicat al9:38 pm - març 17, 2012

Aquest matí els xiquets d’infantil han guanyat les seves partides dels JECV de raspall en Xixona. A seguir així !!

DavidPublicat al10:44 pm - març 17, 2012

Dimarts 20 al Trinquet de Benidorm
17:00h
1a partida ::
Escala i corda
Rodrigo i Jesús II (Sella)
-contra-
Maravilla, Vicent i JuanFran

Dimecres 21 al Nou Trinquet de Guadassuar
16:30h
1a partida ::
Escala i corda
Puchol II i Hèctor
-contra-
Pablo (Sella) i Raül

DavidPublicat al8:33 pm - març 18, 2012

Deia jo el passat divendres que lea partides de la 3a jornada eren complicades i els reptes importants. També avisavem que la força del vent s’elevaria i amb ella la dificultat dels triomfs. A estes hores, quan els nostres ja descansen satisfets per la seva feina i entrega, podem dir que la nostra tripulació a estat a l’altura i amb 4 triomfs i una batalla de poder a poder en Tibi, han complert objectius i superat, en alguns casos, les expectatives.
Esta jornada ha tingut triomfs en aigües desconegudes i poc navegades, com Crevillent en 2a,….o amb tripulants nous i joves, com en Juvenils, …..o davant el buc triomfador de l’any passat, com en palma primera…o amb l’absència del timoner, com 3a palma…

El proper cap de setmana tindrem 4 partides a Sella i 2 fora de casa. Ens hem de fer forts a casa !!
Endavant !!

sineuPublicat al7:27 pm - març 19, 2012

El ambient a la Plaça ha estat a la altura de l’esforç dels nostres jugadors. El dissabte per la vesprada erem unes 75 persones que vam gaudir de bons jocs i emoció. Com sempre, un luxe poder disfrutar d’este esport, gratis i en la nostra casa. Fins la setmana que ve!!!

DavidPublicat al9:22 pm - març 21, 2012

Ja coneixem alguns dels horaris de la 4a jornada de lliga…

Dissabte a les 16:00 hores, Palma 3a B: SELLA – LA NUCIA
Dissabte a les 17:15 hores, Llargues 2a: SELLA – ALTEA

Diumenge a les 17:15 hores, Llargues 1a: SELLA – TIBI B

Diumenge a les 16:30 hores, Palma 3a C: LAGUAR – SELLA

En saber els horaris de palma 1a i de juvenils els anunciem

S'han tancat els comentaris.