Partides de Festes Agost

Perapo4

Partides de Festes Agost

Quant a l'autor

apo4 administrator

6 Comentaris fins ara

DavidPublicat al1:10 pm - ag. 12, 2012

En la partida del passat dimecres a Murla va guanyar l’equip de Jan per 10-7. Tot i que va començar dominant Malia per 1-5. Jan va saber traure millor en la pilota de vaqueta i Malia va estar més irregular. Bona partida de Pablo en l’equip de Malia i de Ángel en l’equip de Jan. Vam passar un gran dia amb els nostres amics de Murla.

En la partida de Parcent del dia 11, els equips van patir canvis i la partida va ser:

Jan, Pablo, Germàn i Ivan 10
vs
Malia, Jordi, Rodrigo i Camarassa 4

Gran partida de Pablo al resto i contraresto i un Jan molt regular i sumant molts quinzes directes. Molt bon estat de forma de Jan. Be Jordi al resto.

Esta vesprada del dia 12 en Parcent haurà una nova partida de Festes on estaràn jugadors com Angel de Murla, Dani de La Nucia, Sarasol II, Pablo de Sella, etc…

El dissabte també va jugar Quico una partida de festes. Va ser amb l’equip de La Vila contra Mutxamel en Aigïes de Busot.

Aleee….la pilota no para…el dimarts Perxa en Alcoleja i Jan i Jordi jugaràn en Foios contra Juanjo de Borbotó en pilota de vaqueta a llargues……Va de bo !!

DavidPublicat al1:49 am - ag. 16, 2012

En la partida d’Alcoleja va guanyar l’equip de Sella per 12-6. Bon ambient de públic sobre tot desplaçat des de Sella. Amunt afició !!

La partida no va ser del nivell d’altres anys però és important seguir mantenint la tradició de la perxa i de la pilota en un gran carrer com el d’Alcoleja.

DavidPublicat al12:10 pm - ag. 19, 2012

En la partida de Llargues en Foios jugada amb pilota de vaqueta va guanyar l’equip de Jan i Jordi contra l’equip de Juanjo de Borbotó que jugarà la Champions 2012 amb nosaltres.

En la partida de Perxa de benassau va guanyar Sella contra benassau per 9-10. En Sella van jugar Pau, Jordi, Quico, Piripi i Xime.

Recordem que dilluns tenim gran partida de perxa en Sella amb motiu de l’estiu cultural 2012. Serà a les 18:00 hores . Vos esperem !!

DavidPublicat al8:38 pm - ag. 20, 2012

En esta vesprada de dilluns hem disfrutat de la partida a perxa amb motiu de la Setmana i Estiu cultural de Sella 2012. Davant de una bona afluència de públic amb un centenar de persones la victòria ha sigut per a l’equip roig format per Jesús, Adolfo, Quico, Javi i Jorge. Han guanyat per 10-6 davant els blaus , que jugaven amb Pau, Jordi, Piripi, Adolfo i Barraca.

Els guanyador de hui jugaran el dimecres 5 de setembre una partida a perxa contra Pablo, Adri, Tomàs, Sergio i Dani. On tirem ???? (la data no es definitiva)

Agraïm als Majorals 2012 la invitació a orxata i fartons per als jugadors i aficionats. Una bona vesprada de pilota a perxa !!

DavidPublicat al8:39 pm - ag. 22, 2012

…estem en la setmana prèvia al viatge de Pablo i dels aficionats de Sella a Holanda. Està previst que més de 10 aficionats acompanyen a la selecció valenciana per terrer holandeses.

Dissabte tindrem Perxa en penaguila (festes) i perxa en Sella i Mutxamel (lliga segona)…

DavidPublicat al9:18 pm - ag. 28, 2012

En la partida de penàguila els de Sella van guanyar per 12-6. Bona partida on va destacar sobre tot el joc de Jordi de Sella.

Esta vesprada en la Plaça major de Sella hem fet una partida amistosa de llargues on han destacat les 2 banques de bragueta Carlos de Sella i Pablo de La Vila:

Pablo (La Vila), Xime, Piripi, Antonio R i Dani 6

vs

Carlos, Rabasa (La Vila), Javi, Folgueral i Bernat 5

S'han tancat els comentaris.