Pilota i més pilota!!!

Perapo4

Pilota i més pilota!!!

El matí de dissabte va començar amb les partides de raspall entre les xiquetes i xiquets de les escoles de Sella i Alfàs del Pi. Podem destacar la victòria de l’equip Aleví A format per Antonio, Àngel i Arnau que tenen moltes possibilitats de passar a quarts de final tot i ser alevins de primer any. Era la última jornada de la fase de grups d’aquesta temporada. Ara falta esperar a les classificacions finals per saber quins equips de la nostra escola han pogut classificar-se per als quarts de final provincial.

Des del Club de Pilota volem agrair la col·laboració de les mares i pares i felicitar especialment a les nostres xiquetes, a les nostres jugadores en el cap de setmana del 8 de març. Enhorabona !!

Ja per la vesprada s’esperava en Sella una gran partida de primera de palma. Debut dels nostres a casa esta temporada contra un dels favorits, un equip molt en forma i actual  subcampió de Lliga: Agost. Sella encara no coneixia la victòria, mentre que Agost no coneixia la derrota. Molt bon ambient de públic. Gran inici de Sella amb un clar 5-1 a favor. Tot i això, la falta de regularitat que estem patint en estes primeres jornades fa que Agost reaccione i col·loque un 5-7, despres 6-7 i 6-8 que era molt perillos…moment en el qual Sella apreta i en un bon “arreó” final remunta la partida amb 4 jocs consecutius fins el 10-8 a favor. En la partida podem destacar al rest visitant Ramón que es troba en un moment de forma espectacular. Primera victòria de Sella. A seguir millorant i sumant !!

També dissabte de vesprada Pablo va jugar i guanyar en partida d’Escala i Corda al Trinquet de Pedreguer per 60-35 contra Rodrigo. Bona setmana per a Pablo, que el passat dijous també va jugar i guanyar en Pelayo contra Victor per 60-35. Endavant Pablo !!

Diumenge teníem 4 partides. De bon matí, Sella C, de segona de palma buscava el primer triomf contra un rival directe com Xixona. I així va ser. Sella C 10 – Xixona 0. El jove traure local, Vicent, va millorant a cada partida i això es nota de manera positiva. L’equip ha estat més centrat i tranquil que altres partides i han sabut sumar els jocs. Primera victòria que ens donarà ànims i confiança.

De vesprada destacava la visita de l’equip de primera llargues al carrer de Tibi. Els favorits no erren i els nostres han de buscar sumar molts punts per aguantar en la zona capdavantera de la classificació. Àlvaro jugava en “sa casa” a un carrer que domina i que coneix molt bé. Això es va notar. Parcials de 2-1, 2-3, 2-5, 3-7 i 3-10. A continuar sumant valents !!

daniA la mateixa hora, teníem en La Plaça Major de Sella un “derby” de palma segona entre Sella B i Relleu. Sella està fent un bon inici de temporada i buscava els tres punts contra un equip que sempre es competitiu. La victòria ha sigut per a nosaltres amb un grandíssim Dani al traure. Sella 10 – Relleu 3. Bon inici de Lliga !! La setmana que ve gran partida contra Benidorm…

L’equip de Llargues Segona visitava Castells. Carrer complicat però al que ens vam saber adaptar des d’un primer moment. Gran triomf fora de casa per un contundent 2-10. En una lliga tan igualada té molt mèrit aconseguir guanyar fora de casa els tres punts. Enhorabona !!

Sella A de palma segona tenia descans i la setmana que ve rebrà la visita de Benimantell.

5 de 5 en la Lliga en esta jornada, amb 14 punts de 15 possibles. Això, sumat als triomfs de Pablo i a les victòries dels xiquets de la nostra escola al raspall, deixen un cap de setmana molt bo per als nostres.  Enhorabona als nostres jugadors i ànims per seguir entrenant i preparant les properes partides !!

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.