Crònica 11a Jornada

Perapo4

Crònica 11a Jornada

Palma 2a: Relleu 3 – Sella 10. L’equip de Sella va aconseguir guanyar els tres punts en el carrer de Relleu. No va ser una partida massa vistosa i fins i tot podríem dir que poc entretinguda, però Sella va guanyar sense massa complicacions. Això sempre té mèrit donat que jugar fora de casa sempre és difícil. L’equip ha estat ben compenetrat i al nivell alt a què ens ha habituat en aquesta temporada. Els parcials han sigut 0-2, 1-2, 1-6, 3-9 i 3-10 final. Bona victòria. La setmana vinent tindrem una grandíssima partida amb els primers llocs en joc: Sella – Benidorm. Allí estarem!

Llargues 2a: Sella 8 – Castells 10. Derrota inesperada de Sella contra un dels cuers com era Castells. La segona de Llargues és un grup igualat (excepte els primers) on tots poden guanyar a tots. Inici molt dolent per a Sella que Castells, amb una bona banca, aprofita per distanciar-se amb un 1-6. Però guanyar en Sella no és fàcil. Els locals milloren un poc i es posen 3-6. Els següents parcials van ser 3-7, 6-8, 7-9, 8-9 i 8-10 final. Sella no va completar la remuntada però almenys va puntuar. Seguim en la part mitjana de la classificació. La propera jornada visitem al líder. Sort!

Palma 1a: Agost 9 – Sella 10. Gran triomf fora de casa. El primer de la temporada lluny de La Plaça Major que arriba en el millor moment. Amb la disputa de les llocs que donen accés a les semifinals en joc. I arriba en el carrer de l’actual subcampió i del poble que organitzarà les finals. La partida va alternar bons moments amb altres més irregulars. Amb tot, va ser emocionant al màxim i també va tindre moments de tensió i discussions. La partida va començar amb Sella per davant amb un 0-3. Agost empata a 3 (3-3), però Sella es refà molt bé amb altres tres jocs. (3-6). Però en eixe moment Agost aconsegueix un parcial de 6-1 i posa un 9-7 en el marcador molt inquietant…lluny de baixar els braços, els de Sella trauen l’orgull i aguanten en partida. I fan el joc 8, i el joc 9 i en un cara o creu guanyen la partida. Moooolt! Per cert, destacar el nombrós públic de Sella que es va desplaçar per animar als nostre equip. Gràcies!

Llargues 1a: Sella 10 – Tibi 0. Després d’aconseguir posar-nos líders la setmana passada, hem guanyat amb claredat a Tibi per 10-0. Estem classificats matemàticament per a les semifinals. Així les coses ens queden dos partides per acabar la fase regular. I son dos autèntiques partidasses: Sella-Parcent i Murla-Sella. Però caldrà esperar fins al 1 de juny, quan es reprendrà la Lliga per al nostre equip. Bones partides per seguir gaudint de les llargues i de la pilota!

Palma 2a: Xixona 2 – Sella C 10. Primer triomf fora de casa de la temporada contra el cuer Xixona. A poc a poc l’equip ha anat millorant i divertint-se més en les partides. Cal destacar la progressió positiva de la jove banca Vicent.

L’equip de Sella A de palma 2a tenia jornada de descans.

final copa diputació alacant promeses 2014Però aquest cap de setmana, a més de la Lliga de Llargues i Palma, ha estat marcat per la gran final del campionat promoció d’escala i corda de la Copa Diputació d’Alacant. En el Trinquet de Xàbia teníem a dos jugadors com Jesús i Jordi entre els més destacats de la modalitat de promoció de la província d’ Alacant. Jesús jugava amb Santi de Llíber (Ferrer) i Jordi amb Àlvaro de Petrer (Francés). Gran cartell amb els dos escalaters de “moda” a nivell promoció. Un esquerrà contra un dret. I en cada equip un jugador de Sella, ferint i “aixant”. No ens cansarem de repetir-ho: és un orgull que un poble sense Trinquet puga tindre els jugadors que té jugant pels Trinquets de tot arreu. Enhorabona! i a seguir treballant fort i dur, que el camí és molt llarg.

Però parlem de la Final. Molta afició de Sella que va acompanyar als seus jugadors al Trinquet de Xàbia. Un Trinquet que li devia “algo” tant a Jordi com a Jesús. Perquè allí vam perdre de manera injusta i immerescuda la final del passat Campionat Autonòmic de Clubs. Però hui eren “rivals” i tan sols podia guanyar un. El triomf ha sigut per a Francés i Jordi en una partida igualada en el tram inicial i en la que en el tram final els jocs han caigut del costat de Francés i Jordi. Santi no ha tingut un dels seus millors dies. Jesús ha jugat molt be, destacant les pilotes “per baix” que ha aconseguit passar. Ho ha passat quasi tot i ha sigut dels més destacats. Jordi també ha estat molt bé, tot i que a l’inici li han pesat un poc els nervis. I podem destacar, com no, la gran partida de Francés. Enhorabona a tots!

El passat divendres va haver partida de Festes a Llargues a Orba. Jan, Félix, Jordi (Sella) i Jordi (Orba) vs Malia, Héctor, Tato i Conillet. Més de 2 hores de partida on va acabar guanyant l’equip de Malia per 10-8.

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.