Crònica 12a Jornada

Perapo4

Crònica 12a Jornada

Un cap de setmana més, l’activitat dels nostres equips i jugadors continua.

Divendres Adolfo va perdre en la seua tercera partida de la Copa Diputació Promoció. Queden així amb un balanç de una victòria i dos derrotes.

Dissabte matí es va disputar en Murla una jornada dels JECV a Llargues en Alevins. El nostre equip va perdre en les dos partides. El més destacat va ser Àngel.

De vesprada l’activitat es va centrar al Trinquet de Pedreguer. Jesús va perdre la primera partida de la 2a ronda de la Copa 2 Diputació. A continuació Pablo va guanyar fent una molt bona partida.

També de vesprada, el Club de Pilota Sella va organitzar un Taller dins de les Trobades d’Escoles en València que es van realitzar en Orxeta. Xiquets de Sella, Orxeta, Relleu, La Vila, Altea…van jugar a raspall i van passar una molt bona estona.

La Lliga de Llargues i Palma ha tingut les següents partides:

2a Llargues, Sella – Campello A: Aplaçada per la pluja

1a Palma, Alcoi – Sella: Aplaçada per la pluja

2a Palma, Sella A – Polop: Aplaçada per la pluja

2a Palma, San Vicent B 5 – Sella B 10. Tot i jugar amb 4 jugadors i no contar amb la banca titular, els nostres jugadors van aconseguir altre triomf fora de casa. En una partida no massa vistosa i amb ratxes de bon joc, Sella aconsegueix arribar als 29 punts i consolidar així, a falta de la última partida, una temporada molt seriosa i a valorar molt positivament.

12a Palma, Sella C 10 – Crevillent 5. Triomf de Sella on va destacar Xime al resto i el jove Vicent al traure, que partida rere partida va millorant moltíssim. Amb aquesta partida acaba la temporada per aquest equip. Acaba tan sols pel que respecta a llargues i palma, perquè molts dels seus components ja estan en ganes que arribe la Lliga de Perxa per a seguir aprenent i disfrutant amb la pilota.

1a Llargues, Sella 10 – Parcent 2. Diumenge de vesprada es va jugar esta partida entre dos equips que ja estan classificats per a les semifinals. Falta saber quins seran els creuaments. En la partida, Sella va començar dominant amb un clar 4-0. Àlvaro va fer moltes tretes directes. Tampoc es va quedar curt Juanjo que va sumar 1 joc seguit traient. Les dos banques van estar be, però els restos i punters de Sella van estar molt be, sobre tot des de la part del traure, i van dominar amb molta claredat la partida fins el definitiu 10-2. Molt bon ambient de públic que omplia, una vegada més, la Plaça Major. Això sí, la partida no va ser massa entretinguda. Podem destacar algunes pilotades de Santi pels visitants o de Juanjo, que també des del resto va ser un dels més destacats. Sella juga molt bé com a equip i aprofita totes les jugades per sumar quinzes. A falta de la última partida de la fase regular, Murla-Sella, ens mantenim líders.IMG_1094

Les partides aplaçades es jugaràn el cap de setmana del 14 i 15 de juny.

El proper divendres Jordi, amb Francés, jugarà la semifinal de la 2a ronda de la Copa 2. Serà en Sueca i contra la gran parella que formen Ferrer i Guillermo. Pablo jugarà dimecres en Guadassuar. Sort !!

Quant a l'autor

apo4 administrator