Estem a la final

Perapo4

Estem a la final

Després de cinc mesos de competició, la lliga de llargues i palma 2014 arriba a la seua fi. Queda tan sols saber qui seran els guanyadors de les respectives modalitats i categories. Això ho sabrem el cap de setmana vinent a Agost, localitat que acull aquest any les finals.

Enguany, Sella disputarà de nou la final de Llargues després de vencer a l’equip de Murla en la partida de tornada de les semifinals per 10-3. Una partida que han dominat des del principi, ja que els jugadors de Sella han estat en tot moment ficats en el joc.

La final serà contra el potent equip de Benimagrell amb Malia, Tato i Mario.

IMG_1463

L’equip de primera a palma ahir s’ha quedat a les portes de la final. En la partida de tornada a Tibi van perdre per un contundent 10-1, davant un rival que ha fet de sa casa un fortí. Cal destacar el jugador rival Canari que tant al traure com al resto va jugar a un gran nivell.

De totes maneres, hem de felicitar a tots els  nostres jugadors pel seu compromís amb la pilota i amb el nostre club. Esperem poder aconseguir aquest títol i que a l’any vinent puguem estar en la lluita per més títols.

També hem de dir que aquest cap de setmana cinc xiquetes de la nostra escola de pilota -Paula, Inés, Carmen, Celia i Maria- han estat al campus femení de pilota valenciana de Laguar. De segur que han fet molts amics i ho han passat d’allò més bé.

IMG-20140629-WA0004

I, per últim, hem de felicitar de nou a Jordi que s’ha proclamat campió de la Copa 2 Diputació de València. És el seu primer any als trinquets i ha aconseguit dos campionats, aquest i fa uns mesos la Copa Diputació d’Alacant. Els dos títols jugant amb el rest Frances de Petrer.

Copa2.Dip.València

Quant a l'autor

apo4 administrator

2 Comentaris fins ara

S'han tancat els comentaris.