Campions !! Campions !!

Perdavid

Campions !! Campions !!

Campions !! Campions !!

Sella guanya la Lliga de Llargues per segona temporada consecutiva amb un gran triomf davant Benimagrell (10-2)…..

En comenta un company de Junta Directiva que hi ha victòries silencioses, que van per dins, que sense fer tan de soroll i amb esforç, treball i dedicació van forjant pilotaris. Amb una feina desinteressada de vesprades, de viatges, de somnis, de il·lusions que un dia es van tornar en l’esperança de que ho podríem aconseguir. Aquell 10 de juliol de 2011 després de perdre aquella gran final en Tibi vam saber que era possible i que aspiràvem a conquerir eixe somni algun dia no molt llunyà. La passada temporada ja ho vam aconseguir, però aquesta temporada ha sigut excepcional.

11695475_10153375131249178_6196582418865813324_n

En una vesprada calorosa al carrer d’Agost, carregada d’emocions amb la final prèvia de palma i amb un merescut homenatge a Sarasol II, passet a passet i de forma decidida vam anar en busca del triomf. Cal destacar la paraula EQUIP i AFICIÓ. Eixa suma és bestial. Un Jesús recuperat de lesions passades que ho va donar tot i va jugar amb gran intel·ligència. Un Àlvaro impresionant. Llarg. Precís i continu i que tot i les molèsties de l’inici de la partida va anar a més. Un Jordi certer en les restades. Llargues algunes. Ben jugades altres. Va tornar algunes pilotes antològiques que van fer que Malia no “s’agafara” en cap moment al traure. Un Pau a la punta arrapant i fent ratlles boníssimes i salvant pilotes d’últim i un Quico tranquil, amb saber esta, sòlid, amb gran joc i a un nivell molt regular tota aquesta temporada.

11705299_10153375121239178_3018842723691738741_n

La partida va començar per als blaus amb 0-1 i val –net, però a partir d’eixe moment Sella es va crèixer i va dominar el joc fins el triomf. L’afició de Sella es va tronar a desplaçar per omplir el carrer, donar suport, gaudir i emocionar-se amb un merescut triomf. El segon consecutiu. Quina meravella !!

Fa alguns anys algunes persones vam tindre l’esperança que era possible, teníem somnis. Calia buscar el camí per poder fer història. Però exigia ser valents. I lluitar en busca del destí, d’ eixe desig compartit que la temporada passada i esta hem fet realitat. Quan els somnis són compartits agafen més força i acaben per fer-se realitat.

david

Moltes gràcies a aquestos jugadors. A Piripi per estar en la final per si feia falta, als que han jugat alguna partida en primera durant la Lliga, a totes les persones que han treballat durant anys per al Club. Als companys de Junta. Als socis i patrocinadors. Als monitors de la nostra escola durant anys: 4 jugadors de la cantera han portat dos lligues cap a Sella. A l’afició que ens ha acompanyat. Als que no van poder vindre però estaven presents de tot cor i sentiment. A l’Ajuntament i als regidors de la nova corporació municipal que ens van acompanyar. Regidor d’esports, Anto i Regidora de Benestar Social, Vane.

foto3941

Enhorabona a tots els Campions i Subcampions, i també a la Federació, al Comité de Joc a Ratlles i al Club i Ajuntament d’Agost per l’organització de les Finals.

Però la pilota no para….en breu la Perxa anirà de bo…estem apunt de penjar la corda !!

 

Quant a l'autor

david administrator

2 Comentaris fins ara

S'han tancat els comentaris.