Ja tenim ahí les Festes….

Perdavid

Ja tenim ahí les Festes….

A punt de començar les festes patronals del nostre poble, els nostres equips arriben en la feina feta. Una setmana més, i es la tercera consecutiva, els tres equips del Club han aconseguit un ple de victòries.

La jornada començava amb la partida del dissabte de matí corresponent a la 2ª categoria i enfrontava a Sella B (Adolfo III, David, Bernat, Miguel i Bouet) contra La Vila Joiosa (Jordi, Adolfo II, Toni B., Pablo i Diego). Sella B guanyava per 10 a 6 en una partida sempre dominada pels nostres, però que per moments haguera pogut canviar el resultat. Amb totes les partida ja disputades per aquest equip tan sols queda esperar a vorer quin resultat trau Llíber en l’última jornada per saber si serem 1º o 2º a la classificació final, això sí, ja tenim assegurat el factor carrer al nostre favor.

2a-perxa-sella-la-vila-foto-cpv-sella

El diumenge teníem programades dos partides. Pel matí Sella C, Vicent, Llorenç, Joan, Betxís i Lluís, a les 11:00 hores rebien als veïns, Relleu, per viure una partida molt disputada i que ens va deixar molt bones pilotades. El públic va anar arrimant-se a la plaça per gaudir de les sempre interessants partides que ens deixen els més joves del Club de Pilota. Amb la victòria per 10 a 7, Sella C es consolida a la part alta de la classificació i te moltes opcions per estar lluitant per accedir a les semifinals fins l’última jornada.

sella-al-bot-3a-perxa-sella-relleu-foto-jordi-garcia_

Per la vesprada, a les 16:00 hores, es deuria haver jugat la partida corresponent a 1ª categoria entre Sella A i Castells de Castells, però a última hora els visitants van avisar de la impossibilitat de jugar la partida deixant el resultat de la mateixa en un 10 a 0 per a Sella A. Així les coses els nostres a falta de jugar una partida tenen ja consolidat el lideratge del grup demostrant les ganes per aconseguir un any més el títol de campions.

relleu-al-bot-3a-perxa-sella-relleu-foto-jordi-garcia

El proper cap de setmana no haurà lliga de Perxa, però no deixem la pilota de costat, i fent honor a una tradició més que centenària el dimarts de festes el poble de Sella celebrarem el dia de la pilota dins de les festes patronals en honor a la Divina Aurora amb dos partides espectaculars.

Des d’el Club de Pilota Sella vos desitgem bones festes a tots, i convidem al món de la pilota valenciana a que vinguen a gaudir del nostre poble i de la nostra afició a la pilota valenciana.

BONES FESTES!!!

Quant a l'autor

david administrator