Somnis que ens uneixen !!

Perdavid

Somnis que ens uneixen !!

El Club de Pilota de Sella i el poble de Sella, com ja hem dit en repetides ocasions, tenim un sentiment especial per a la modalitat de Perxa. Es una modalitat que ens enamora, ens fa recordar i es uneix com a club i com a poble.

Enguany els tres equips que participen a la Lliga de Perxa “Trofeu Diputació d’Alacant 2016” han aconseguit accedir a les semifinals. Després de realitzar una fase de grups espectacular, els nostres equips han quedat a 1ª i 2ª líders, i a 3ª quarts classificats. La classificació de l’equip de 3ª es molt meritòria tant per la joventut dels membres que conformen l’equip com per la novetat de la modalitat per a molts d’ells, i vore’ls jugar i lluitar ratlla a ratlla ens ompli d’il·lusions renovades.

I es que una vegada cobertes part de les expectatives esportives com a Club, aconseguint els dos títols de campions de la Lliga a Llargues 2014 i 2015 a la màxima categoria ara ens queda el millor… seguir lluitant per mantenir-nos entre els millors de totes les modalitats.

La Perxa es la nostra modalitat, i enguany, amb els tres equips classificats per a la fase final, esperem i somiem, i es per això que volem compartir un somni comú i que vos convidem a compartir.

Aquesta setmana l’equip de 2ª, Sella B, ha jugat la partida d’anada contra el CPV Crevillent amb el resultat de 10 a 9 per als crevillentins. Amb aquest resultat queda totalment oberta l’eliminatòria i, els nostres, tindran a la seua mà aconseguir el pas a la final amb una victòria a la Plaça Major. La partida de tornada serà el diumenge 23.

thumbnail_-facebook_1476553243634

L’equip de 1ª categoria jugarà el dissabte la partida d’anada contra el CPV Agost, destacar que Agost ve de participar en la VI edició de la champions de clubs a Donostia.

L’equip de 3ª, Sella C, jugarà com a local contra els líders de la categoria, Benifallim en una partida on només els demanem que disfruten i juguen com saben.

Cal destacar que el proper diumenge, 23 d’Octubre, donarà començament el I Circuit a Llargues “La Bolata” amb la seua 1ª jornada a la localitat veïna de Relleu. El nostre equip jugarà en horari de vesprada, a les 15:30 hores contra el CPV València, en un enfrontament inèdit i molt especial per a tots nosaltres.

thumbnail_malia-foto-c-p-alfara-facebook

Des d’aquestes línies donar la benvinguda a Jose Vicente Oliver Moll, “MALIA de Vall Laguar”, que serà el nou membre de l’equip de 1ª a llargues i que amb aquesta incorporació el nostre Club espera poder seguir gaudint del gran traure que és. Per molts anys plens de victòries Vicent !!

Quant a l'autor

david administrator