6ª Jornada

Perapo4

6ª Jornada

Quant a l'autor

apo4 administrator

3 Comentaris fins ara

DavidPublicat al7:57 am - abr. 7, 2011

A per totes valents!!

A-maliaPublicat al12:25 pm - abr. 7, 2011

Molts anims als nostres!!!! força Pablo i Adolfo!

DavidPublicat al4:44 pm - abr. 8, 2011

Aquest cap de setmana és el del Sella -Campello en 1a de llargues, on busquem la primera gran victòria de la temporada, …el del Benassau – Sella en 1a de palma, on busquem un segon triomf consecutiu que ens consolide en la part alta…, el del Campello-Sella en 3a de llargues, on busquem confirmar el lideratge …o el del Sella-Murla en juvenils, on podem retallar la distància amb el líder a només un punt… és un cap de setmana de descans per a l’equip de 3a de palma, que es manté 2n a un sol punt del líder del seu grup.

Aquest cap de setmana és el de la visita a Finestrat de la nostra escola de pilota per jugar a raspall…equips com els de benjamins busquen seguir amb les seues bones partides…

I com no, …aquest és el cap de setmana de la Final del Caixa Popular d’Escala i Corda…serà diumenge al Trinquet d’Alcàsser. Adolfo buscarà el tercer lloc i Pablo buscarà vèncer en la gran final. Els dos jugadors han fet un gran campionat i estan entre els millors de la seva edat.

Aquest és, en definitiva, un cap de setmana, …d’eixos que em fan sentir orgullós del Club de Pilota Sella i la seva gent, jugadors i aficionats. Diumenge un autobús quasi ple anirà cap Alcàsser…i amb ell, la il·lusió i passió per la pilota de tot un poble.

Si diumenge matí serà en Alcàsser, de vesprada serà a la Plaça Major de Sella…on dos partides de llargues amenitzaran la vesprada a la gent del nostre poble que segur que pot gaudir d’un bon espectacle de pilota al carrer… el Sella-Campello mai deixa a ningú indiferent…

Sort per al raspall, per a la palma, les llargues i l’escala i corda. Més enllà dels possibles triomfs o no que ens porte el cap de setmana…enhorabona a tots!

S'han tancat els comentaris.