Crònica 10a Jornada de la Lliga

Perapo4

Crònica 10a Jornada de la Lliga

1a Palma: Sella 10 – Calp 2. Sella rebia la visita de Calp per darrere en la classificació però amb les bones sensacions de les últimes partides. Molt bon ambient per a la partida amb la Plaça Major plena en busca de la victòria que ens permetera pujar llocs en la classificació. Sella va estar tota la partida molt concentrat i jugant a gran nivell. No vam donar opció als visitants d’acostar-se en el marcador. El resultat 10-2 deixa patent la bona partida dels nostres jugadors. Guanyem els tres punts, sumem quatre partides seguides amb grans resultats, guanyem el ‘average’ particular a Calp (allí vam perdre 10-5 ) i pugem dos posicions en la classificació fins a la tercera posició. Molt jugar i a seguir!

1palma

Classificació 1ªPalma.

1a Llargues: Alfàs 0 – Sella 10. Triomf contundent per a Sella amb un Àlvaro impressionant i molt ben acompanyat dels nostres restos. Alfàs havia fet bones partides de local però Sella no es va relaxar en cap moment. Nova victòria que segueix donant-nos confiança. A més a més, ens posem líders i primers de la classificació aprofitant que Tibi va donar la gran sorpresa i li va restar un punt a Benimagrell A (9-10). Endavant!

primera llargues

Classificació 1ªLlargues.

2a Llargues: Murla 10 – Sella 0. Derrota contundent en el sempre difícil carrer de Murla. La banca local Pep va dominar molt la partida. Per la seva banda, Carlos segueix arrastrant problemes en la seva ma. Sella tan sols va disposar de val en un parell de jocs que no va saber aprofitar. La millor notícia va ser que va jugar el jovenet Toni que continua agafant partides i confiança. Ara a intentar guanyar a Castells en Sella. Continuem quarts. Sort!

2llargues

Classificació 2ªLlargues.

2a Palma: Finestrat 10 – Sella A 7. Primera derrota de la temporada que arriba en la partida més important. L’enfrontament va anar igualat en tot moment. Finestrat anava un joc o dos per davant…però sella es recuperava i igualava. No estava clar quin equip podria guanyar. La partida va ser divertida i entretinguda per als nombrosos aficionats de Sella que vam acompanyar als nostres jugadors. Però van ser els locals els qui van cometre menys errades i van sumar 2 punts, a més de recuperar el ‘average’ particular, ja que a Sella vam guanyar nosaltres per 10-9. Sella suma 1 punt que ens permet continuar empatat a punts amb Finestrat. Les properes partides seran claus per saber quin equip pot quedar primer del grup. Ànim i a pel triomf a casa!

2palma grup c

Classificació 2ªPalma. Sella A.

2a Palma: Sella C 10 – Muro 6. Segon triomf de la temporada de Sella en una partida molt entretinguda i amb bones jugades. El jove Vicent va fer la seua millor partida des del traure. Va ser emocionant vore jugar junts a un dels més joves com Vicent i a Adolfo, el més veterà del nostre Club. Bé tot l’equip destacant Xime. Després del 5-2 inicial, l’equip visitant fa un canvi de banca que els va permetre entrar molt més en joc i sumar molts quinzes directes. Amb tot, Sella es refà i  amb bon joc guanya els tres punts. Bon ambient de públic. A seguir!

Classificació 2ªPalma. Sella C.

Classificació 2ªPalma. Sella C.

Recordem que la partida d’aquesta jornada de palma segona entre Sella B i Benimagrell ja es va jugar amb el resultat de 10-8 per a Sella.

2palma grup b

Classificació 2ªPalma. Sella B.

A més de la Lliga de Llargues i Palma, hem de destacar que Francés i Jordi van guanyar la semifinal de la Copa 2 Diputació d’Alacant i jugaran el proper cap de setmana la gran final contra Santi i Jesús. És tot un orgull que en una final d’aquest nivell puguen haver dos jugadors de Sella com són Jesús i Jordi. Enhorabona als dos, molta sort, a gaudir i que guanye el millor !!

Pel que respecta a l’escola de pilota podem dir que les properes competicions en les què participarem seran els JECV de raspall individual femení a les categories d’aleví i infantil.

Quant a l'autor

apo4 administrator