Crònica 14a jornada

Perapo4

Crònica 14a jornada

La Lliga de Llargues i Palma està arribant a les seues últimes partides de la temporada pel que respecta a la fase regular. Esta ha sigut la última jornada per a molts equips. Altres hauran de jugar el proper cap de setmana partides aplaçades, i altres ja poden pensar en les semifinals d’ací a dos setmanes.

Però començarem la crònica d’aquest cap de setmana per la semifinal de la 2a ronda de la Copa 2 Diputació de València que es va jugar el passat divendres al Trinquet de Sueca. Francés i Jordi a punt van estar de guanyar contra Ferrer i Guillermo. Derrota per 60-55. Tot i no poder estar en la final de ronda han pogut sumar punts i encarar be la 3a i definitiva ronda. També continua amb possibilitats l’equip de Jesús. Això sí, decidiran gran part de les seues possibilitats en la partida que els enfrontarà el dissabte 14 al Trinquet de Petrer. Sort als dos !!

La Lliga Llargues i Palma, com diem abans, ja ha acabat per a alguns dels nostres equips.

Sella C de palma segona va acabar les seues partides la setmana passada. Han jugat dotze partides i han sumat dotze punts amb quatre partides guanyades, acabant al lloc cinqué del seu grup, superant fins i tot les expectatives inicials. Lo més positiu ha sigut la participació de la jove banca Vicent i que els nous jugadors hagen completat la seua segona temporada.

Sella B de palma segona també ha acabat. Ho ha fet amb derrota a casa contra Calp B per 9-10 després de més de dos hores de joc. Amb el punt sumat ens permet arribar als trenta punts i al 3r lloc, amb deu partides guanyades de catorze jugades !! Una xifra que no havíem aconseguit en altres temporades i que ha permés a l’equip lluitar tota la temporada per les posicions capdavanteres. La valoració de la temporada és prou positiva. Pel que fa a la última partida, tan sols vam poder jugar amb 4 jugadors i això es va notar. Podem destacar al resto visitant que va ser el millor.

Sella A de palma segona encara li faltarà una última partida contra Polop. Este cap de setmana triomf en La Nucia per 3-10. Tot i jugar tan sols amb tres jugadors vam fer bona partida i van aconseguir un altre triomf. De onze partides hem guanyat deu. Ha sigut una bona temporada però que s’ha decidit en un cara o creu contra Finestrat on tan sols per dos jocs de diferència seran ells els qui juguen les semifinals. Per tant, gran temporada que tot i això deixa un sabor agre-dolç. Com diem, el proper cap de setmana: Sella A – Polop.

En segona de llargues Sella va fer una de les seues millors partides de aquest any però no va poder rematar la feina i va perdre per 10-8 en Murla contra un molt bon equip que estarà en semifinals. Partida igualada amb jocs molt disputats amb vals alternats. Grans pilotades de Jaume. Xime i Carlos han estat be, però algo més irregulars. Folgueral ha jugat molt be a la punta. Els nostres afronten ara el proper cap de setmana la seua última partida: Sella – Campello A. Encara queden possibilitats matemàtiques de poder accedir a les semifinals tot i que semblen complicades.

En palma 1a afrontàvem la visita de Murla amb la esperança de seguir amb la bona ratxa i de buscar la classificació matemàtica per a les semifinals. Algunes novetats hui en el nostre equip. La partida ha començat molt igualada. Tots els jocs estaven a dos i val alternat. La partida ha anat 0-1, 1-1, 1-2, 2-2…i ja portàvem més de trenta minuts jugant….3-2, 3-3, 3-4, 4-4. Murla es distancia en dos jocs amb el perillós 4-6. Sella reacciona molt be amb grans restades de Quico i Adolfo i fa tres jocs seguits: 7-6. El següent joc ha sigut d’una gran durada i amb val alternat. En eixe moment portaven jugant casi dos hores !! El públic aplaudia les bones jugades dels dos equips. Iguala Murla 7-7. 7-8, 8-8, 8-9. Sella , amb quatre tretes de Jorge, empata 9-9. L’últim joc el fa Murla que guanya 9-10. Bona partida de casi tres hores de duració!!!

sella_murla

Sella està classificada amb aquest punt de forma segura per a semifinals en una temporada que no era gens fàcil degut al inici tan irregular i al alt nivell de tots els equips. Ara falta saber quin serà el rival. Última partida la setmana que ve Alcoi-Sella.

En llargues 1a Sella visitava el complicat carrer de Murla per intentar guanyar i quedar líder de la fase regular. Sabíem que Benimagrell havia perdut un punt en Parcent. Sella necessitava dos punts almenys però sabíem que no seria fàcil donat el gran nivell de Jan, Andreu, Sacha o Pere. Jordi, Pau i Jesús han combinat bones accions amb altres més fluixes. Àlvaro ha mantés molt bé el nivell i Sella, que sempre ha anat per davant en la partida, ha guanyat 6-10. Tres punts en Murla, quedem líders i ara a pensar en les semifinals que seran molt complicades per a tots. Murla contra Sella i Parcent contra Benimagrell A.

La pilota no para !! Endavant !!

Quant a l'autor

apo4 administrator