Recta Final de la Lliga: Lluita per les Finals

Perapo4

Recta Final de la Lliga: Lluita per les Finals

Quant a l'autor

apo4 administrator

4 Comentaris fins ara

DavidPublicat al6:07 pm - juny 22, 2012

Ja estem a divendres…. i ens espera un apasionant cap de setmana amb grans partides de pilota al carrer. Vos animem a tots a fer com feu sempre, acudir als carrers a animar als nostres i a gaudir dels jugadors i de les jugades. Amunt afició i sort als nostres !!

DavidPublicat al7:33 pm - juny 23, 2012

1a Llargues, anada semifinals: SELLA 6 – PARCENT 10

El primer joc de la partida cau del costat local 1-0. Però els visitants fan tres jocs seguits 1-3. Tot i disposar de val en tots els jocs Sella no acaba de rematar la feina. Pasem al 2-4. i Amb un altre joc igualat fa Parcent el 2-5. En eixe moment ja portavem més de 1 hora de partida.
El traure visitant apreta cada vegada més i conseguix distanciar al seu equip amb un 2-7. Però en eixe moment els nostres trauen el seu caràcter i les seves ganes i fan 2 jocs consecutius, posant un 4-7.
Comença el joc amb 15-0 pa Parcent……..i dura més de 20 minuts, dins d’eixe mateix joc Sella disposa de val-30 al resto que no aprofitem….i el fan ells, 4-8.

fem el joc 5-8 i al seguent joc …..perdem 5-9…hem desaprofitat algunes jugades clares.

Fem ralla bona des del resto….i molt be Pau en alguns rebots….quinzes alternats i val per a sella i al traure….ens fan ralla i pasem al resto. ..a dos…..2 hores de partida…..i fem una ralla…..fantastic Pau que fa ralla ….i fem val-30 en una jugada de algo de sort i picardia……Jan trau bé i fem el joc 6-9.

2 hores i 7 minuts de partida i comencem el joc al traure Sella. L’ambient arriba al seu moment culminant: “Sella, Sella …vinga, que podem !!”

El seguent joc disposem de val-30 …..no aprofitem i Parcent sentencia amb el 6-10.

2 hores i 25 minuts de duració. El resultat es mereixia ser més ajustat.

Cal delicitar a tot l’equip per l’esforç !!

3a Palma, anada semifinal: MONFORTE A 7 – SELLA 10

Triomf per als nostres davant un rival de nivell que no ens haviem enfrontat encara. Triomf de Sella per 7-10. la partida en un moment donat anava 5-8. Bon resultat de cara a la partida de tornada. Endavant equip !!

Cal destacar el desplaçament de tants aficionats i aficionades per seguir als nostres en Monforte i també a les més de 150 persones que han omplit La Plaça Major de Sella. Gràcies !!

Demà partida de tornada de palma primera entre Sella i Tibi.

AmicPublicat al4:26 pm - juny 24, 2012

Ahir va faltar una miqueta contra Tibi però els nostres jugadors van lluitar fins el final.Li vam plantar cara als traures de Martinez i jo destacaria especialment a Pau, que al final va jugar barbaritats. Com sempre, un ambient de luxe: l’eliminatòria està oberta.
A Monforte Sella va presentar la seua candidatura a guanyar aquesta lliga tirant mà de la seua millor arma: la il·lusió i l’amistat que regna en un equip compenetrat i compromés amb el seu joc.
Ara queden escasos 45 minuts per a la semifinal davant Tibi i la Plaça ja presenta un bon ambient, preparats per a viure un altra vesprada de la millor pilota de carrer que es puga veure, al millor escenari possible i amb uan afició nombrosa i que valora molt la pilota. Tot un privilegi estar a Sella.

DavidPublicat al7:09 pm - juny 24, 2012

Partida de tornada de Palma 1a entre Sella i Tibi. (en l’anada va guanyar Sella per 9-10)

Per part de Sella han jugat Jorge, Jesús, Quico, Adolfo II i Barraca; per Tibi han jugat Canari, Mendieta, Julio, Miki i Pepe

La Plaça ha presentat un gran ambient de públic. En joc estava l’oportunitat de jugar una final de palma 1a i a més a més, en Sella.

La partida ha començat molt malament per als locals, algunes errades i les grans tretes de la banca visitant han posat el marcador en un perillossíssim 1-5 !!! ( recordem que en l’anada també perdia sella per 6-2 )….però reaccionem amb bones restades de Adolfo, Jesus i Quico, amb els quinzes de Barraca i les grans tretes de Jorge. fem 5 jocs seguits: 6-5.

Tibi es refà i iguala a 6…tot per decidir….7-6 per a Sella i cumplim 1 hora i mitja de partida…Sella continua amb el bon joc i fa els tres jocs seguits, a la fi SELLA 10 – TIBI 6….

L’afició ho ha celebrat molt ja que ens permetrà gaudir d’una gran matinal de pilota el dia de la Clausura, ja que al matí i a La Plça podrem gaudir de les finals de 2a de llargues i de 1a de Palma.

En 2a de Llargues serà Sella-Campello. En 1a de palma el rival serà Castells o Benidorm. De moment en l’anada va guanyar Benidorm per 10-2.

Be, molt bé, després de la gran fase regular dels nostres equips, arribant 5 a semifinals, de moment ja en tenim 2 en les finals i això és una gran alegria i cal felicitar als jugadors.

El proper cap de setmana es resoldràn les eliminatòries de Llargues 1a (amb 6-10 en contra…) i Palma 3a (amb 10-7 a favor…)…sort als 2 equips !!

S'han tancat els comentaris.