Escola de Pilota i Lliga de Llargues i Palma…

Perdavid

Escola de Pilota i Lliga de Llargues i Palma…

El proper cap de setmana serà molt especial per al nostre Club de Pilota. D’una banda seguirem amb les semifinals de la Lliga de llargues i palma 2012. El dissabte vesprada en Sella el nostre equip de tercera de palma juga la tornada se semifinals davant Monforte (en l’anada va guanyar sella per 7-10). Per la seva banda, el nostre equip de primera de llargues jugarà la tornada davant Parcent. Intentarem remuntar el resultat advers de 6-10.

A més a més, ara que ja ha arribat l’estiu és el moment de començar amb les partides de Perxa. Enguany començaràn amb una partida amistosa en Alcoi amb motiu de la inaguració d’un carrer. Serà una partida que es jugarà dissabte de vesprada i que contarà amb la presència de jugadors de la Muntanya (Alcoi, Alcoleja, Benifallim…) i 3 jugadors de Sella que han sigut convidats a participar: Dani Mesa, Javi i Carlos.

Però sens dubte podrem gaudir d’una gran jornada de dissabte amb la Clausura de l’Escola de Pilota. Farem partides de raspall en La Plaça, dinar de germanor, entrega d’obsequis i material esportiu …..i moltes coses més. Vos esperem a tots per gaudir d’una gran jornada !!

 

Quant a l'autor

david administrator

7 Comentaris fins ara

AficionatPublicat al10:35 am - juny 29, 2012

Enhorabona per la iniciativa, aixo no esta pagat

SineuPublicat al6:43 pm - juny 29, 2012

Sarasol II es retira. És un dels jugadors amb més partides de festes de Sella disputades (el que més?). Un gran campió

http://ccaa.elpais.com/ccaa/2012/06/28/valencia/1340873851_149409.html

SineuPublicat al8:22 pm - juny 30, 2012

Un dia de PILOTA per al record:

– exitós acte de cloenda de l’escola de pilota

– semifinals d’infart en tercera a palma

ENHORABONA!!!!!!

DavidPublicat al10:19 am - jul. 1, 2012

Gran dissabte de pilota !!

DavidPublicat al10:25 pm - jul. 1, 2012

El passat dissabte vam fer la clausura de la nostra escola de pilota pel que fa a la temporada 2011-2012. Partides de raspall, partides xiquets contra pares, pares contra pares, junta directiva contra xiquets, …dinar de germanor, jocs d’aigua, pastis, gelats, entrega samarretes, bossetes i regals a xiquets i monitors, …detall i agraiment col·laboradors i patrocinadors, fotos amb les noves equipacions que utilitzarem la propera temporada en l’escola, etc…una festa amb molta pilota !!

A continuació vam veure la semifinal de 3a de palma. Va començar guanyant Sella per 4-0, 4-2 i 5-2. En eixe moment Monforte fa 5 jocs seguits: 5-7. Moment crític i com plicat que reaccionem i igualem a 7-7. Monforte va 2 jocs més i posa un incert 7-9…o forçar desempat o pasar Sella…amb quinzes alternats i a la quarta oportunitat Sella fa el joc i es classifica per la gran final. Nervis, emoció, plaça plena, patiment ……i després alegria !! Finalment Sella va guanyar per 10-9.
Enhorabona Sergio, Piripi, Dani, Adri i Tomàs !!
Aquest triomf asegura l’ascens de categoria cap a la 2a de palma(a falta de confirmació oficial) ENHORABONA !!

Dissabte de vesprada també van anar a jugar a Perxa a Alcoi contra una selecció de la Muntanya: Dani Mesa, Javi, Carlos, Juan i Jaime. Era una partida amistosa amb motiu de la inaguració d’un carrer en Alcoi.

Diumenge de vesprada van jugar en Parcent en 1a de llargues. Carrer ple amb aficionats de Parcent, Sella, Xalò, Orba, Murla…no hem pogut remuntar però l’afició ha vist una bona partida. Molt be Jan en el treure. La partida ha anat 1-0, 1-2, 2-2, 2-3, 4-3, 4-4, 7-4, 7-7, 10-7. Jocs igualats i amb bones jugades.

Finals Clasura Sella 2012 (Diumenge 22 de juliol al carrer valencia i plaça major. falta confirmar carrer i ordre, i hora de les finals)

1a Llargues: PARCENT – TIBI
2a llargues: SELLA – CAMPELLO
3a Llargues: XALÒ – AGOST
Juvenils: TIBI – BENIMAGRELL

1a Palma: SELLA – BENIDORM
2a Palma: AGOST – TIBI
3a Palma: SELLA- LAGUAR

NOTÍCIA: PABLO VIDAL ha estat seleccionat amb la Selecció Valenciana per a jugar el Mundial de Holanda a finals del més d’Agost. FELICITATS !! Serà la 3a gran cita internacional amb la Selecció després del Mundial d’Ecuador al 2008, l’Europilota 2010 a València…i ara Mundial Holanda 2012. Que vaja molt bé !!

Amunt Sella i Amunt la Pilota !!

DavidPublicat al6:59 pm - jul. 2, 2012

Hem contat amb paraules com va anar la jornada del passat dissabte amb l’escola de pilota…..ara vos ho mostrem amb imatges i música…..http://www.youtube.com/watch?v=47bQ-lhqvxY&feature=youtu.be …… gràcies Anto pel vídeo i a totes les persones que vau fer possible eixe gran dia.

Endavant !!

DavidPublicat al2:51 pm - jul. 4, 2012

http://fedpival.es/noticies/detall/1047

Crònica Lliga Llargues

“En tercera de palma, Vall de Laguar (Juanje, Juanjo, Rubén, Saoro i Enrique) i Sella (Sergio, Dani, Adri, Piripi i Tomás) van certificar el seu passe a la gran final amb dos noves victòries davant dels seus rivals, Tibi i Monfort. Ambdós equips han demostrat el seu gran nivell i han aconseguit un gran èxit per als seus clubs que tractaran d’arredonir el dia 22 de juliol amb el títol absolut”

S'han tancat els comentaris.