Presentació de les Finals

Perdavid

Presentació de les Finals

Ahir dimecres es van presentar a Sella les finals de la Lliga de Llargues i Palma 2012

Cartell de les Finals

Equip Sella Tercera Palma

 

Jugadors finalistes del Club de Sella, President del Club i Regidor d’Esports

 

Vos esperem a tots en Sella !!

Quant a l'autor

david administrator

4 Comentaris fins ara

DavidPublicat al4:18 pm - jul. 13, 2012

Recordava hui el que vam escriure en aquest blog només començar aquesta lliga 2012….:

“El cap de setmana del 3 i 4 de març les naus del Club de Pilota Sella han iniciat el seu viatge. Tota la tripulació hem iniciat aquesta nova travessia que esperem ens porte a bon port. Com canta Lluís Llac, a qui els nostres amics del grup Komfusio han tributat un homenatge al seu disc, “hem de pregar que el camí sigui llarg, ple d’aventures i de coneixences”. El camí serà llarg, el camí ens permetrà gaudir amb la pilota, ens permetrà conèixer gent nova i retrobar-nos amb vells amics, mantindrem les tradicions. Diferents naus amb diferents tripulants, però tots baix una sola bandera i un sol nom: Club de Pilota Sella.

Cada setmana tindrem nous reptes i nous desafiaments, que els nostres afrontaran amb tota la il·lusió. Iniciem aquesta travessia en la que ens faltarà un dels nostres tripulants..Juan Antonio Asensi. Ell i altres tripulants que ja no estan entre nosaltres ens guiaran per les bones aigües.

Ja son moltes les travessies que hem fet junts, molts els mars que hem navegat, …

El primer cap de setmana (jornada 1) ja ha passat i l’hem superat amb bona nota. Al quadern de bitàcola ja estan reflectides totes les dades. A hores d’ara la tripulació descansa als seus camarots somniant amb aquesta travessia anomenada LLIGA de llargues 2012. Sort !!”

…..donc bé, han passat quasi 5 mesos….i eixe camí ha arribat a bon port en moltes de les nostres naus. La nau de 1a de llargues va arribar a semifinals (3r lloc), la de Juvenils li va faltar ben poc i va quedar també 3r, al perdre en semifinals en una vibrant eliminatòria, l’equip C de 3a palma ha fet una gran temporada en el seu debut i ha quedat 3r al seu grup….i altres tres naus han arribat al port final, a la plaça de Sella, a la cloenda, a la final: 1a de palma, 2a de llargues i 3a de palma. ENHORABONA !! Ja tenim les partides presentades i ara toca gaudir i jugar com saben per intentar fer història per al nostre Club de Pilota.

Abans d’acabar aquest viatge, aquest cap de setmana encetem un altre. S’anomena Lliga de Perxa…un viatge que no vam realitzar la temporada pasada i que fa 2 temporades no vam poder concloure. Enguany l’iniciem amb ganes i ilusions renovades, també amb equips renovats i novedosos. Sort a tots, penjarem la corda i anirà de bó !!

DavidPublicat al8:13 pm - jul. 14, 2012

La corda ja està penjada i la perxa en marxa….

SEGONA PERXA

SELLA C 10 – SELLA D 5

En Sella C han jugat Piripi, Adri, Tomàs, Dani i Antonio
En Sella D han jugat Carlos, Folgueral, Dani, Bernat i Javi

La partida ha anat 0-1, 5-1, 5-4, 9-4, 9-5 i 10-5 definitiu. Cal destacar la gran presència de públic en la partida, sobre tot gent jove i xiques. Impresionant com estava La Plaça major per vore este debut en la Lliga de Perxa 2012.

I demà més encara…debuten els equips de primera enfrontant-se entre ells. A les 18:30 hores: SELLA A – SELLA B

I tot açò en el cap de setmana previ a les grans finals…l’ambient va creixent…vinga, endavant !!

DavidPublicat al12:40 am - jul. 16, 2012

PRIMERA PERXA

SELLA B 6 – SELLA A 10

Bona partida i gran ambient de públic que omplia la Plaça. La partida ha anat 0-1, 1-1, 1-2, 5-2, 5-9, 6-9 i 6-10 definitiu.

El proper cap de setmana no tenim perxa per les finals de llargues i palma. El 28-29 de juliol continuarà la perxa….

S'han tancat els comentaris.