Ja falta poc per a les finals…

Perdavid

Ja falta poc per a les finals…

Ja falta poc més de dos setmanes per a la disputa de les grans finals de totes les modalitats de llargues i palma de la Lliga Provincial 2012. Serà el diumenge 22 de juliol a Sella.  Recordem que el nostre Club ha conseguit arribar a 3 finals, el que suposa un gran èxit, a saber: 3a de palma, 2a de llargues i 1a de palma.

El proper dimecres 11 de juliol a partir de les 20:00 hores tindrà lloc a l’Ajuntament de Sella la presentació de les Finals i de la jornada de Clausura. S’espera la presència de les autoritats, del mitjans de comunicació i dels jugadors. Es demana als jugadors dels 3 equips finalistes de Sella que acudixquen uniformats amb l’equipació de pilotari amb la samarreta de color vermell, ja que els 3 equips nostres actuaràn de local a les seves respectives finals.
Recordem que en aquest 2012 el nostre Club també disputarà la II edició de la Copa de Europa de Clubs a Llargues. Es disputarà la fase final al més de setembre entre Xàtiva, Genovés i/o València. De moment, el dissabte 21 de juliol serà la presentació al Museu de la Pilota de Genovés. Asistiràn jugadors i directius de Navarra, França, Bélgica, etc…i el dis 22 molts d’ells vindran a Sella a presenciar les finals.

El dia 22 de juliol. CLAUSURA I FINALS A SELLA. Es jugaràn 7 finals repartides entre La Plaça Major i el Carrer València. Com a novetat podem dir que les finals de 1a palma i 1a llargues seràn retransmesses per la televisió valenciana RTVV. També podem avançar els horaris dels nostres equips que jugaràn les seves partides a la Plaça Major:

3a Palma, a les 9:30 h: SELLALAGUAR

2a Llargues, a les 11:00 h: SELLACAMPELLO

1a Palma, a les 16:30 (17:00 h, depen de la televisió): SELLABENIDORM

 

També estem a l’espera de la publicació del calendari i grups de la Lliga de Perxa 2012. En tenir més informació ja us la farem arribar.

ENDAVANT !!

Recordem l’enllaç del vídeo de la Clausura de la nostra escola de pilota celebrada el dissabte passat. Esperem que us agrade !!

Quant a l'autor

david administrator

3 Comentaris fins ara

DavidPublicat al11:15 pm - jul. 8, 2012

Ara que s’apropa el final de la lliga podem recordar com va començar, amb aquest vídeo de presentació:

http://www.youtube.com/watch?v=pSfuewJhDC4&feature=relmfu

ATENCIÓ: La Lliga de Perxa 2012 està a punt per començar !! En els propers dies anunciarem equips, grups i calendari.

DavidPublicat al8:57 pm - jul. 10, 2012

Ahir dilluns i hui dimarts hem continuat amb les partides i entrenaments de cara a les finals. Si ahir era Sergio amb el seu equip de tercera els que entrenaven, esta vesprada hem disfrutat en la plaça de una bona partida:

Pau, Quico, Xime, Adri i Javi
vs
Jorge, Jesús, Tomàs, Piripi i Dani

Demà vesprada és la presentació de les finals en l’Ajuntament de Sella a partir de les 20:00 hores de la vesprada !!!

Atenció, la Lliga de Perxa ja està ací.Després d’una temporada sense participar tornem a jugar la lliga. La primera jornada ens deixa dos derbys, en primera Sella B-Sella A i en segona Sella C – Sella D. En saber els horaris els publicarem.

Ala, que la pilota no para….endavant !!

S'han tancat els comentaris.