La Lliga continua…

Perdavid

La Lliga continua…

La Lliga de Llargues i Palma continua avançant. Ja hem superat la jornada 9 en algunes categories i la jornada 10 en altres com segona de palma. A partir d’ara cada partida és important i això es deixa notar. Aquest passat cap de setmana els nostres equips han jugat les següents partides:

1a Llargues: MURLA “A” 6 – SELLA 10. Sella aconsegueix guanyar i sumar els tres punts en un carrer sempre complicat i davant el seu immediat perseguidor. Triomf de prestigi i que ens dona molta moral i confiança. Era la partida de la jornada i no va decebre. En tot cas podem destacar que va estar dominada per les banques: Àngel amb Murla i Àlvaro amb Sella. La partida va anar 0-3, 3-3, 3-5, 4-5, 4-8, 6-8, 6-9. En eixe moment Sella disposa de val-net que no aprofita i Murla aconseguix optar a sumar un punt en tres ocasions. Sella es sap defendre des del resto i passa al traure des d’on remata la partida. L’últim joc es va jugar baix d’una lleugera pluja. A més dels traurers podem destacar a Quico des del contraresto. El proper cap de setmana ens espera un duel espectacular entre Sella i Benimagrell. Vos esperem en La Plaça !!

1a Palma: SELLA 10 – BENIDORM 9. Sella remunta i suma 2 punts molt importants davant un equip que anava segon i tan sols havia perdut una partida en tota la Lliga. Amb tot, Benidorm va tindre la partida en la seua ma però no la va saber o poder aprofitar. Sella va estar irregular amb ratxes bones i altres imprecises. Cal destacar a la banca, Dani, i resto, Vicent, de Benidorm. Per Sella podem destacar a Pau. La partida va presentar una de les millors assistències de públic de la Lliga d’aquesta campanya. Amb el bon temps i l’aproximació de les partides importants la nostra afició está responent cada vegada millor. El tanteig va ser 1-0, 1-1, 3-1, 3-3, 4-3, 4-5, 5-5, 5-8 i val en contra, 7-8, 7-9 i remuntada final per al 10-9. La classificació esta molt apretada i Sella s’aproxima a Tibi B en la lluita per la quarta plaça. Proper cap de setmana Laguar vs Sella. A intentar el triomf !!

2a Palma: SELLA “A” 10 – POBLE NOU 2. Cómode triomf que ens permet continuar entre els tres primers de la classificació. Cal destacar a Adri. Està tot molt apretat i cada partida és important. A seguir !!

adri

2a Palma: LA MURADA 10 – SELLA B 0. Caldrà recuperar sensacions jugant de local. A vore si pot ser !!

2a Palma: PARCENT 10 – SELLA C 2. Derrota contra un dels equips capdavanters que no embruta la gran temporada del nostre equip. La inexperiència i joventut van passar factura en un carrer tan complicat i on molts era la primera vegada que jugaven. Ara, amb la permanència quasi a la butxaca, a afrontar les partides de local a gaudir i a per totes sense cap pressió. Avant !!

2a Llargues: SELLA – MUTXAMEL aplaçada per la pluja.

La setmana que ve més pilota al carrer !! Més Lliga !! Vos esperem per animar als nostres equips !! Endavant !!

Quant a l'autor

david administrator