Sella guanya a Benimagrell amb altra remuntada espectacular !!

Perdavid

Sella guanya a Benimagrell amb altra remuntada espectacular !!

La partida amb més expectació de la jornada a les Lligues de Llargues i Palma era, sense cap dubte, la que va enfrontar a Sella contra Benimagrell en 1a de llargues. Primer contra segon, els finalistes de la passada Lliga, els finalistes de les dos últimes edicions de Perxa, rivals en Champions, Álvaro front Malia, …al·licients no en faltaven i l’afició de Sella va omplir la Plaça Major i va estar al costat del seu equip en els moments més delicats i també va saber festejar un triomf de prestigi amb altra remuntada per al record.

Jordi de Sella al contraresto (Foto: Anto)

Jordi de Sella al contraresto (Foto: Anto)

Repassem les partides dels nostres equips en aquesta jornada:

Llargues 1a: SELLA 10 – BENIMAGRELL 8. S’esperava una gran partida i no va deixar ningú indiferent. Benimagrell contava amb el seu equip titular, mentre que Sella contava amb la baixa de Jesús. Inici bo de Sella amb un 2-0. Álvaro volia apretar des de l’ inici. Però Malia va fer una autèntica exhibició i aconseguix sumar 5 jocs consecutius. 2 d’ells continuats des del traure. Mario i Tato aconseguien tornar les llargues tretes de la banca de Sella. Van jugar moltíssim. Sella suma el joc 3, pero Malia continua tocant paret amb pilotes altíssimes i molt profundes que sobrevolaven el cel de Sella i “caien” en picat sumant un quinze rere altre fins el 3-8. La Plaça estava en silenci i sols es trencava per les ovacions cap a Malia totalment merescudes. Però dos bones restades…i dos bones ratlles. Era el moment d’Álvaro. I així va ser. Va començar a “tocar” paret i va traure fins i tot moltes pilotes al campanar i a “colp”. Tremendo. Espectacular. Jordi, Pau, Quico i Piripi van restar més i de contraresto no s’en deixaven ja cap. Joc rere joc, amb La Plaça embojida, els de Sella van fer altra remuntada per a la història. 7 jocs consecutius i triomf de prestigi. La Plaça en peu va ovacionar als dos equips. Amb aquest triomf Sella es manté al segon lloc. Benimagrell suma un punt que li assegura pràcticament el ser lider de la fase regular. Primera derrota de Benimagrell en aquesta Lliga, però demostrant que té un nivell altíssim. En una setmana els nostres jugadors han aconseguit véncer a Murla en sa casa i a Benimagrell en Sella. 2 grans triomfs. Anem avant !! A seguir !!

Plaça Major de Sella plena (Foto: Anto)

Plaça Major de Sella plena (Foto: Anto)

Llargues 2a: SELLA 10 – MUTXAMEL 6 // FINESTRAT 3 – SELLA 10. Dos grans victòries contra dos equips que estaven a la part mitja alta de la classificació. Cal destacar les bones partides de la nostra banca Carlos. Com cada temporada, va a més conforme passen les partides. 6 punts que ens permeten allunyar-nos de la part baixa. A continuar jugant i divertint-se. També cal destacar la combinació de joventut amb Toni i de veterania amb Jaume.

Palma 1a: LAGUAR 10 – SELLA 5. Derrota dura que complica les possibilitats d’arribar a les semifinals. Els equips de darrere també s’apropen. La Lliga continua igualada i les possibilitats intactes, però no podem desaprofitar les oportunitats. Laguar i el seu traure van fer la seua millor partida de la temporada. Els nostres van estar millor a la part del resto que a la part del traure. Les properes partides davant grans rivals seran les que decideixquen definitivament les possibilitats i la classificació del nostre equip. Ànim !!

Palma 2a: LLÍBER 10 – SELLA A 5. Derrota davant un rival directe. Perdem també el “average” particular. No ens vam adaptar al cent per cent al carrer de Llíber. L’equip local, sobre tot la seua banca, van estar millor. Queden 3 partides i tot pot passar. La propera setmana els punts com a locals es presenten com a claus per seguir en la part alta. Hi ha partides entre rivals directes que poden ajudar o complicar encara més la classificació. Força i a recuperar-se !!

Palma 2a: SELLA B 8 – SAN VICENT A 10. Partida irregular dels dos equips. Sella va sumar el punt quant semblava difícil. No va ser una partida massa vistosa, però si emocionant per la igualtat del marcador. Amb la derrota s’allunyen els rivals de la part alta, però almenys ens distanciem un punt més de La Murada en busca de la permanència.

Palma 2a: SELLA C 5 – XÀBIA 10. Derrota contra el segon classificat que va mostrar el seu potencial. Tot i això, Sella haguera pogut fer molt més i un inici dolent va restar possibilitats. Tot i perdre 1-8 i 2-9, Sella no es va rendir i va fer 3 jocs seguits, que hagueren pogut ser més però vam tindre mala sort…ja sabem que “ es guanya quan es pot, i no quan es vol”. No passa res. La permanència està assegurada amb un quart lloc que està molt bé per aquest jove equip. Queden dos partides. A disfrutar-les al màxim sense cap pressió. Avant !!

Com heu pogut observar: 3 triomfs en Llargues. 4 derrotes en Palma. La setmana que vé més. La Lliga continua i encara unes partides que ja es presenten com a fonamentals. Sort a tots !!

Pau de Sella resta la pilota (Foto: Anto)

Pau de Sella resta la pilota (Foto: Anto)

Però no volem deixar-vos sense indicar-vos aquest enllaç al post sobre les nostres remuntades: http://pilotasella.es/2013/04/16/sella-especialista-en-remuntades/

Caldrà afegir la del passat divendres. Amunt !!

Quant a l'autor

david administrator