Continuem amb la Lliga de Llargues i Palma

Perdavid

Continuem amb la Lliga de Llargues i Palma

1a Llargues: SELLA 10 – MURLA B 0. Triomf contundent que assegura la segona posició. Jugarem la semifinal contra Murla amb la tornada en La Plaça de Sella. Propera jornada contra Benidorm en casa per tancar la fase regular. A seguir amb la gran ratxa !!

2a Llargues: SELLA 10 – CAMPELLO 0. Millor partida dels nostres en tota la temporada. Cal destacar a tot l’equip, però especialment Jaume al resto i un gran Carlos al traure. Amb aquesta victòria son ja 4 triomfs consecutius que permeten passar de lluitar per la permanència a lluitar per coses més importants. Queden ara dos partides contra els dos primers classificats. Sense cap pressió, a per totes !!

1a Palma: TIBI A 10 – SELLA 8. Tot i visitar la canxa més dificil de la Lliga i vindre de dos dures derrotes, els nostres van jugar sense pressió i van fer la millor partida de la temporada de visitants. Bé tot l’equip que va anar guanyant per 5-8. No va poder rematar la feina que encara ens haguera permés seguir lluitant per el quart lloc. Així les coses, matemàticament és possible però no depenem de nosaltres. Propera partida estarà en joc la cinquena plaça contra Murla. Sort pa les dos partides que queden !!IMG_20150517_184935 bo

2a palma: CALP 10 – SELLA A 2. Derrota clara contra el líder del grup. Amb les dos últimes derrotes el quedar tercer depen d’altres resultats i d’assegurar els 3 punts en la última partida com a locals contra Benidoleig. Encara pot ser…a vore si hi ha sort !!

2a Palma: COCENTAINA 8 – SELLA 10. Victòria contra pronòstic i permanència assegurada. Molt bona partida de tot l’equip destacant Javi al traure i al resto, així com el debut amb èxit del jove Joan. Enhorabona pel debut Joan !! i També a l’escola que continua traent jugadors per als nostres equips seniors. Lo pijor la lesió de Javi amb un esquinç de segon grau. Ànim i a recuperar-se per a Perxa amic !! Gràcies als jugadors de Cocentaina per tota l’ajuda prestada a Javi. Gràcies !!

 

2a Palma: SELLA C 10 – LAGUAR 7. Sella C tanca una gran temporada de local amb un triomf contra el líder, invicte i un dels millors de la modalitat !! Gran partida de tots !! davant una Plaça Major amb gran ambient la partida ha anat 2-0, 2-1, 3-1, 3-5, 4-5, 6-6, 7-6, 7-7 i 10-7. Molt bé tots, però destacar al nostre jove traure Vicent. Ara a tancar la temporada en Xaló amb el quart lloc assegurat.

 

Quant a l'autor

david administrator