La Lliga encara les últimes partides de la fase regular !!

Perdavid

La Lliga encara les últimes partides de la fase regular !!

Llargues 1a: ALFÀS 0 – SELLA 10. Nou triomf dels nostres en una partida on van haver moltes jugades bones i interessants i no van ser jocs fàcils tot i que l’equip local no va poder sumar cap joc. Àlvaro va a més cada jornada, com també els nostres jugadors. Ahir, tot i jugar sols amb 4 jugadors, vam dominar la partida amb grans i intel·ligents restades de Quico. També volem destacar la tornada de Jesús als carrers després de superar la seua lesió. No jugava des de la jornada 2 i ho fa fer d’allò més bé. Ens alegrem molt !!

Palma 2a: SELLA A 10 – SAN VICENT B 3. 3 punts necessaris per continuar amb la lluita pels primers llocs. La partida ha anat 4-0, 4-2, 7-2, 7-3 i 10-3. En Sella cal destacar a Adri i Julio al contraresto. Sergio ha tret bé també. Ara afrontem les dos últimes partides amb opcions de estar ahí. La partida del proper cap de setmana es presenta com a decissiva: Calp-Sella. Molta sort !!

Palma 1a: SELLA 4 – AGOST 10. Gran ambient amb una Plaça Plena per a rebre la visita del líder i favorit de la Lliga de Palma. Sabíem de la dificultat de la partida però voliem lluitar-la fins on puguerem. I així va ser. Inici bestial de la banca visitant amb un parcial de 0-4. Però Sella aconseguix posar en joc les tretes i ajudats per la bona actuació de la seua banca aconsegueix fer dos jocs. 2-4. Agost fa el 2-5 i Sella fa els dos jocs següents. Aquesta hora de partida ha estat de lo milloret de la temporada. Molt bé els dos equips que van alçar les ovacions dels aficionats. 4-5 i tot estava per decidir. En eixe moment algunes jugades de mala sort i un xicotet baixó físic dels nostres fa que Agost es torne a distanciar. Els últims jocs la banca visitant Sergi va tornar a mostrar el seu potencial, no tan sols de traure sinó també com a jugador. En aquestos moments Sella continua en la cinquena posició i el quart lloc queda a 4 punts. Encara queden 3 partides. Cal lluitar fins la fi !!

Llargues 2a: SELLA 10 – XALÓ 0. Amb aquesta nova victòria, la tercera consecutiva, els nostres s’allunyen de la part baixa i afronten les tres darreres partides de Lliga ( dos de local) amb moltes ganes i confiances renovades. Molta sort !!

Sella B i Sella C van descansar. Sella B de moment es troba fora de la zona de descens i caldria algun altre triomf per assegurar-lo. Sella C, que ha fet una temporada superant les expectatives ja està salvat de forma matemàtica i ocupa un còmode i digníssim quart lloc. Ara a gaudir de les partides que resten.

Jordi va jugar i perdre partida de Festes a Orba ( podeu veure fotografies ací: https://www.flickr.com/photos/126938870@N06/sets/72157652629844565 )

Quant a l'autor

david administrator