Acaba la fase regular i comencen els quarts de final !!

Perdavid

Acaba la fase regular i comencen els quarts de final !!

2a Llargues: SELLA 10 – LA VILA 5. Triomf de Sella contra el líder i favorit de la categoria que ens classifica per a les semifinals. Gran final de temporada i segona volta dels nostres jugadors. Ara a disfrutar de les semifinals !!

1a palma: CALP 10 – SELLA 6. Derrota fora de casa contra un equip que es jugava la permanència en primera. Sella no es jugava res a efectes de classificació. Per part de Sella podem destacar la partida de Pau. Acaba així la temporada per a Sella a expenses de la partida aplaçada contra Murla. Després de moltes temporades no podrem jugar les semifinals.

2a palma: anada dels quarts de final: SELLA A 10 – LAGUAR 4. Gran partida de Sella amb un joc molt equilibrat i compactat. Be tots els nostres jugadors, si bé podem destacar les pilotades de Adri. Molt bon ambient de públic que va omplir la Plaça per animar als jugadors. Ara toca jugar la tornada en el sempre complicat carrer de Laguar. A per totes i molta sort !!

L’escola del Club de Pilota Sella ha classificat als equips Aleví i Infantil per a les semifinals dels JECV de Llargues. Volem destacar la gran tasca i treball dels nostres monitors en els entrenaments a aquesta modalitat de Llargues. És una modalitat complicada per als xiquets però estan desfruitant-la al màxim i aprenent moltes coses. Ara a per les semis !!

 

Quant a l'autor

david administrator