Arriben les semifinals !!

Perdavid

Arriben les semifinals !!

L’escola del Club de Pilota Sella tornarà a estar representada en una final autonòmica després de 6 temporades !! Serà el proper dissabte 27 de juny al carrer del poble d’enmig de la Vall de Laguar. De moment tenim classificats als Alevins que van guanyar en les semifinals a Campello per 8-3. Arnau, Àngel, Antonio, Marcos i Paula estan fent unes molt bones partides a Llargues i jugaran la final contra Orba. Els Infantils jugaran la semifinal el proper cap de setmana contra Murla. Molta sort a Toni, Alfredo, Àlvaro, Sergio i Carmen.

alevins

Pel que fa als equips seniors de la Lliga de Llargues i Palma la situació és la següent:

1a Llargues: el cap de setmana comença les semifinals en Murla. DIUMENGE A LES 11:00 H, MURLA – SELLA. Partida espectacular a la que vos conviden a anar i acompanyar als nostre equip !!

2a Llargues: Ha quedat segon classificat de la fase regular i jugarà les semifinals contra Mutxamel. Anada este cap de setmana fora de casa. Molta sort i a disfrutar !!

2a Palma: Sella A va perdre contra Laguar en la tornada de quarts de final per 10-3. Amb eixe resultat els nostres acaben la temporada en quarts de final ja que no vam poder mantenir la renda de 6 jocs aconseguida en Sella. Laguar va estar molt millor que nosaltres i va aprofitar les condicions del seu carrer.

La Lliga arriba a les semifinals. Ara cada partida, cada joc i cada quinze és fonamental i decisiu. Un any més tenim equips en les semifinals. Molta sort !!

El cap de semana vam rebre la visita de l’amic navarrés Tiburcio Arraztoa. Un amant i estudiós de la pilota en la seua terra i també de la nostra quan ens va visitar ja fa uns anys enrere. Alguns membres de la directiva i pilotaris, d’ara i d’abans, com Antonio Perez, Pablo Vidal Climent i Jose Fermín Vidal Perez i Antonio Garcia, hem recordat amb ell les finals de llargues i palma del 2012 que van tindre lloc a Sella. A més li hem fet entrega dels llibres sobre la pilota a Sella. Esperem gaudir a l’any vinent de la seua visita i que ell puga gaudir d’una partida de pilota, ja que l’home s’ha quedat amb les ganes.

tiburcio

Quant a l'autor

david administrator