Passió per les Llargues !!

Perdavid

Passió per les Llargues !!

Dissabte a les 7:30 h. Familiars, xiquets, monitors i aficionats ens reunim al lloc habitual per començar el viatge cap a Laguar. Era dia de finals. Era un dia especial. Després de 7 temporades la nostra Escola jugava dos finals Autonòmiques de Llargues als JECV. “Tu en quin cotxe vas ? Qui falta ? vaaa..que farem tard.”….comentaris típics d’un dissabte de pilota. D’un d’eixos dissabtes que volíem tornar a viure. La primera final va ser la d’Infantils. Toni, Carmen, Àlvaro, Alfredo (i Sergio) van fer bona partida, tot i que els nervis van jugar alguna mala passada amb les faltes. Amb la partida 4-4 tot podia passar, però va ser Orba qui va aconseguir guanyar 6-4.

afisio

A continuació, en Alevins, altra vegada Sella contra Orba. Sella no era favorit i en els anteriors enfrontaments a raspall, frontó i galotxa sempre havíem perdut tot i fer bones partides. Però dissabte va ser diferent. Arnau, Àngel, Antonio, Marcos i Paula van fer la partida perfecta i sense cap errada van guanyar per 6-0 que va sorprendre a tots. Que gran partida !! Sella tornava a guanyar un títol autonòmic després de 6 anys !! Abraçades i llàgrimes. Ens ho mereixem després d’anys de paciència i de treball. Tot arriba. Els mesos de preparació a Llargues han tingut el seu efecte, gràcies al gran treball dels nostres monitors Pablo i Jesús, i els dos equips han jugat la gran final:

Infantils Subcampions Autonòmics

Alevins Campions Autonòmics

campions alevins 15

Diumenge vam celebrar per quart any consecutiu la Cloenda de la nostra Escola de Pilota. Va ser especial. Piscina, dinar de germanor, diplomes, obsequis i fotografies amb els equips sènior. Un gran dia de germanor i pilota. Moltes gràcies al Grup de Treball, a l’Ajuntament de Sella i a la Comissió de Festes per col”laborar i fer possible aquest gran dia per als xiquets.

Per acabar el cap de setmana quedaven, ni més ni menys, les partides de tornada de les semifinals de la lliga a Llargues.

2a Llargues: SELLA (Carlos, Xime, Jaume, Folgueral i Toni) 6 – MUTXAMEL 8. Va ser una partida molt interessant per al nombrós públic que va omplir la Plaça. Parcials de 0-2, 1-2, 1-3, 5-3, 5-4, 6-4, 6-5 i 6-6 que donava el pas a la final a Mutxamel. Bones jugades i prou bé els dos equips. Enhorabona Sella per la temporada. S’han superat de manera clara les expectatives inicials jugant i lluitant les semifinals i quedant segon a la lliga regular. També enhorabona a Mutxamel per l’ascens a primera.

1a Llargues: SELLA 8 (Àlvaro, Jordi, Pau, Quico i Jesús) – MURLA 10 (Jan, Àngel, Marc, Saxa i Manel). Ambient de luxe. 2 grans equips. Sella disposa de val-15 en el primer joc que no aprofita i Murla s’adelanta 0-1. Amb un gran Jan (fèia temps que no trèia així) i Àngel posa el 0-2 i 0-3. Sella no es va posar nerviós i va sumar dos jocs consecutius 1-3, 2-3. Però Murla seguia a gran nivell i va fer el 2-4. El següent joc Sella va apretar. Calia fer el joc 3 per a estar tranquils. I així va ser. Trau Àlvaro llarg, resta Murla, Jordi contraresta, la tornen i Pau remata creuant la pilota de manera perfecta. Joc. Ovacions. 3-4 i a la gran final de la Lliga a Llargues per segona temporada consecutiva. A partir de ací la partida va baixar en intensitat i els últims jocs van ser de poca importància. El proper diumenge SELLA-BENIMAGRELL la Gran Final. Enhorabona per la temporada a Àlvaro, Jesús, Quico, Pau, Jordi i els jugadors que han jugat quan ha fet falta algú. Ara a lluitar el proper diumenge !! Allí estarem !!

ca,iseta

De les partides m’agradaria destacar les grans ovacions de l’afició de Sella cap a jugadors visitants per les seues grans accions. Sobre tot Joan Carles (Mutxamel) i Àngel (Murla). Jugar en La Plaça Major de Sella continua sent especial per molts motius.

DIUMENGE QUE VE TOTS A AGOST !!

Quant a l'autor

david administrator

2 Comentaris fins ara

S'han tancat els comentaris.