Un nou títol per a Sella

Perapo4

Un nou títol per a Sella

Al llarg del dia d’avui hem pogut gaudir de la festa de la pilota al poble de Benifallim on s’han disputat les finals de Perxa. En tercera categoria, el jove equip de Sant Vicent ha guanyat a l’equip local, Benifallim; en segona, Sella ha perdut 6-10 contra Mutxamel; i, en primera, Sella s’ha imposat 10-7 a Benimagrell.


L’equip de Sella format per Carlos, Adolfo F., Javi, Xiringa, Toni i Rafel arribava per tercer any consecutiu a la final de la segona categoria de perxa. A pesar d’un bon inici on s’han posat guanyant 2-1, no han pogut en cap moment desplegar el bon joc que han fet al llarg de tota la lliga i que els va permetre acabar primers. Ni al dau ni al rest han jugat bé i, a poc a poc, Mutxamel ha anat sumant jocs fins col·locar-se en un aclaridor 4-9. Els de Sella han tingut una petita reacció fent dos jocs més, deixant el marcador final en 6-10 per a Mutxamel, que a l’any vinent jugarà en primera categoria. Cal felicitar a tot l’equip per la lliga realitzada, pel treball realitzat aquests últims anys on han arribat sempre a les finals i destacar el paper complit pel jove jugador de l’escola de pilota Toni Bou.


De vesprada, un carrer ple de gom a gom ha gaudit d’una gran partida entre l’equip de Sella –Pau, Jordi, Quico, Dani Piripi, Jaume i Javi Carabuena– i Benimagrell, que arribava a la seua tercera final consecutiva. Els nostres han tingut un inici fulgurant posant un 4-1 en el marcador. L’equip rival no s’ha vingut avall i ha igualat la partida 6-6. A partir d’eixe moment, els de Sella han controlat de nou la partida, amb grans pilotades, fent ratlles importants, i jugant a un gran nivell tots tant al dau com al rest. En tot moment, s’ha vist un equip motivat, ficat en la partida, amb confiança i seguretat. És el seté títol de perxa per al nostre Club, convertint-nos en el club més llorejat. Així que enhorabona a tots els jugadors i gràcies a tota l’afició per l’esforç que fa per acompanyar als nostres equips.

Quant a l'autor

apo4 administrator