2ª PALMA

En aquesta categoria, el nostre Club té tres equips:

Sella A

El canvi més destacat que presenta l’equip és la baixa del traure Sergio per lesió a qui substituirà Folgueral. També cal ressenyar la incorporació de Julio que tornarà a jugar la Lliga de Palma després de 7 temporades. La resta seguiran sent Adri, Dani i Piripi. S manté l’estructura base de les últimes temporades i que va aconseguir l’ascens a segona ara fa 2 anys. Enguany intentaran lluitar per estar dalt, tot sabent la dificultat que això comporta. Sense pressió i partida a partida.

 

Sella B

Mateix equip que la temporada anterior amb Dani Mesa, Javi, Bernat, Juan i Xiringa. Al grup es veuran les cares amb rivals complicats i ja coneguts. Amb altres, serà una novetat enfrontar-se amb ells. La resolució de les partides es preveu ajustada i marcaran els xicotets detalls.

 

Sella A, 3ª Palma

Sella A, 3ª Palma

Sella C

Destaca la novetat del jove traure Vicentet que dona el pas de l’escola als majors i que serà la primera vegada que traga. Anto, Antonio, Saoro, Adolfo I, Tomàs i Bexís intentaran fer front, amb ganes i il·lusió, a un grup fort i complicat, amb l’objectiu de divertir-se i seguir aprenent amb la pilota. La temporada passada ja van donar moltes sorpreses. Vorem enguany amb què ens sorprenen.