Sella guanya la Lliga de Llargues!

Perapo4

Sella guanya la Lliga de Llargues!

El Club de Pilota Sella guanya la Lliga de Llargues en 1ª categoria per primera vegada en la seua història!

Però ens permetreu que comencem aquesta crònica per un moment clau: l’any 1983. Aquell any, un grup de joves li van posar nom a la seua passió i van crear el Club de Pilota Sella.

Des de la seua creació el Club va anar augmentant la participació en les Lligues, el nombre de jugadors o el nombre d’equips participants. Vam aconseguir l’ascens a la màxima categoria de Llargues la temporada 1998. Però l’any 2006 vam baixar a 2a. El retorn a 1a va ser amb Jan de banca el 2008 i eixa mateixa temporada vam aconseguir el Subcampionat. També en 2011 vam jugar la final en Tibi. Sella havia guanyat en Perxa i en Palma i la Lliga de Llargues representava per a tots un repte grandíssim. Però un repte i un somni que ens feia créixer a tots els nivells de manera positiva.

Aquesta temporada 2014 amb Àlvaro de banca i un equip amb Jordi, Jesús, Quico i Pau hem aconseguit el somni de molta gent de Sella, de molts jugadors i de molts aficionats: som Campions!

Després de quedar líders de la fase regular i de guanyar de manera contundent a Murla en les dues partides de semifinals vam guanyar a Benimagrell en la final d’Agost. Desgraciadament no va ser la final que tots esperàvem (ni els que van perdre, ni els que vam guanyar). Sella va començar pegant fort i anotant-se el primer joc de la partida. Àlvaro va començar molt bé i les primeres restades dels nostres jugadors ja apuntaven que podia ser el nostre dia. Però una lesió de Malia no li va permetre continuar jugant i Benimagrell va decidir deixar la partida quan el marcador reflectia un 2-0 per a Sella.

Enviem una forta abraçada a Malia i felicitem a Benimagrell per la gran temporada que també han realitzat.

Volem destacar diferents coses. És un autèntic plaer veure jugar junt amb Àlvaro a qutre jugadors formats en la nostra Escola de Pilota -enhorabona Fermín!. Així com gaudir amb la presència de vora 100 persones de Sella de totes les edats. I sobretot, que Sella no té afició ni es dona a conéixer en el món de la pilota al guanyar la Lliga de Llargues, sinó que guanya la Lliga precisament gràcies a l’afició, als jugadors i a una tasca de les juntes directives durant molts anys.

Des del Club de Pilota Sella volem felicitar a tots els Clubs finalistes, a la Federació i al poble d’Agost per l’organització de les finals. El Trofeu ha arribat a les vitrines del Club en 2014… Però aquest triomf va començar a forjar-se l’any 1983….A totes i a tots enhorabona i moltíssimes gràcies!!

P.D. També volem tindre un record especial per aquells aficionats i jugadors que van somniar guanyar aquest títol però que avui ja no estan entre nosaltres.

Quant a l'autor

apo4 administrator

1 comentari fins ara

S'han tancat els comentaris.