El magazín de desembre 2012

El magazín de desembre 2012

En aquest magazín parlem sobre la dissolució de la Mancomunitat de la Bonaigua, les obres dels carrers de Sella, l’adquisició de la CAM per part del Banc Sabadell i l’homenatge de MEMBA a la sellarda Antonia Lagran Pérez. Entrevistem dos dels membres de la Comissió de Festes 2013 i parlem sobre els esclatasangs. A més, fem un repàs del concert que la rondalla de Sella va fer per Santa Cecília i avancem informació sobre els concerts de la banda i el cor del dissabte dia 15. Repassem l’actualitat del Club de Pilota de Sella i recordem l’agenda cultural i d’oci que podrem trobar al poble de Sella durant les setmanes següents.

Ja ens pots escoltar ací:

El magazín de desembre 2012

 

Quant a l'autor

radio editor

4 Comentaris fins ara

RaülPublicat al1:09 pm - des. 10, 2012

Enhorabona a tot l’equip i llarga vida!

J Jaime GarciaPublicat al4:41 pm - des. 10, 2012

Xiques i xics, la meua més sincera felicitació. Heu treballat de bo, és nota en que el resultat és excel·lent. Em preocupa com fer arribar tot este esforç vostre a la gent més gran que supose encara no massa acostumada a l’ús d’estos mitjans, però no s’ho haurien de perdre tot i que fos programant-los una o més audicions a un lloc i hora determinats i publicitats a l’efecte.
Un suggeriment: adjuntar una petita guia d’audició marcant el minut on comença cada apartat del programa per facilitar l’audició per parts en moments diferents.
Us reitere les meues felicitacions.

PerePublicat al7:54 pm - des. 13, 2012

Moltes gràcies pels vostres comentaris!

Prenem nota de la suggerència sobre la guia d’audició. Tal volta encara estem a temps d’afegir-la en aquesta entrada per futures visites.

Sobre la manera de fer arribar el programa a la gent més gran no acostumada a usar estos mitjans, hem pensat algunes coses i és possible que passem un audio als bars per a que puguen posar-lo, pero encara no hem decidit res.

Moltes gràcies de nou.

Carles Xavier Munyoz BaldóPublicat al1:47 pm - des. 17, 2012

Una iniciativa fabulosa i un example molt bo de la gran eina de comunicació que es Internet.

Procuraré seguirvos i difondre la vostra web.

Molta sort!!!!!

S'han tancat els comentaris.