El magazín de gener 2013

Este mes parlem sobre la nova ordenança municipal a la venda ambulant, la fuita d’aigua a la carretera nova, noves destrosses a la biblioteca municipal, retallades en sanitat, l’estat de les instalacions deportives, nou segell turísitic creat per als municipis de la Marina Baixa, promoció local al mercat central d’Alacant.

A més a més, entrevistem al president de la societat de caçadors “La Murtera” i en el reportatge parlem sobre “el monte”. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i estrenem la secció ara fa 5 anys. Per acabar, recordem l’agenda cultural i d’oci que podrem trobar al poble de Sella durant les setmanes següents.

El magazín de gener 2013

Guia d’audició:

–          Noticies
–          Entrevista
–          Repotatge
–          Cançò del mes
–          Cultura
–          Esports
–          Ara fa 5 anys
–          Agenda
–          Cunyes publicitaries
 1:47
18:32
37:34
43:25
49:14
52:35
54:56
56:54
59:47
Aneu a la barra d'eines