El magazín de febrer 2013

Este mes parlem sobre les obres als carrers de Sella, vos informem sobre novetats en la prestació del servei de recollida de brossa, parlem sobre l’onada de robatoris, la festa de Sant Antoni i homenatgem la figura de Pedro Jordà, antic jutge de pau del poble.

A més a més, entrevistem al Stephen Green, empresari i propietari de cases rurals a Sella, en el reportatge parlem sobre “el perdigot”. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i continuem amb la secció ara fa 5 anys. Per acabar, recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de Febrer 2013

Dimecres podreu sentir l’entrevista completa al president del Foro de Turisme de Sella (Stephen Green).

Si voleu accedir a la guia d’audició, polseu en llegir més.

Guía d’audició:

Noticies ——————— 00:55
Entrevista——————– 21:50
Reportatge —————— 41:16
La cançò del mes ——— 49:47
Cultura ———————– 54:00
Esports ———————- 57:57
Ara fa 5 anys ————-1:02:00
Agenda cultural ——— 1:05:33
Aneu a la barra d'eines