El magazín de març

Este mes parlem sobre el temporal de pluja i pedra de febrer, el curs de Linkedin organitzat per l’Associació Juvenil El Cabiló, el sopar de la dona, organitzat per la comissió de festes, el PP estudia la possibilitat d’eliminar el sou dels alcaldes dels pobles xicotets, el club de pensionistes i jubilats de Sella renova la seua directiva.

A més a més, en conmemoració del dia de la dona, entrevistem a Amparo Alemany, autora del blog “de gènere“, amb temàtica sobre la igualtat de gènere, en el reportatge parlem sobre “la Setmana Santa”. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i la secció ara fa 5 anys. Per acabar, recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de març 2013

Dimecres podreu sentir l’entrevista completa a Amparo Alemany.

Si voleu accedir a la guia d’audició, polseu en llegir més.

Guia d’audició del magazín de març:

  • Noticies ——————————- 0:00
  • Entrevista ————————– 12:00
  • Reportatge ———————— 31:00
  • Cultura i cançò del mes ——– 39:00
  • Esports —————————– 44:00
  • Ara fa 5 anys ———————- 47:00
  • Agenda cultural ——————- 52:00 

 

Aneu a la barra d'eines