El magazín d’abril

El magazín d’abril

Este mes parlem sobre la Setmana Santa que acaba en un bon balanç per al nostre poble, l’Ajuntament aprova liquidar el pressupost de 2012 i aprovar el de 2013 , les escoles de Relleu, Orxeta i Sella, cel·lebren una jornada de convivència a Sella, naix l’Assamblea de Joves de la Marina Baixa, més de 90 persones acudeixen al sopar d’homes de la comissió de festes .

Entrevistem a Vicente Llorca, empresari i actual president del club de pensionistes i juvilats de Sella, en el reportatge parlem sobre el canvi a l’hora d’estiu. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i la secció ara fa 5 anys. Per acabar, recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín d’abril 2013

Quant a l'autor

radio editor

3 Comentaris fins ara

amparoPublicat al10:45 am - abr. 15, 2013

Un mal d’angines en el llit sempre sempre és més soportable amb la companyia de Cabiló Ràdio.
Gran treball!

S'han tancat els comentaris.