El magazín de maig

Este mes actualitzem les dades de l’atur a Sella, parlem sobre els serveis socials locals, els serveis de recollida de brossa i la recollida sel·lectiva, el canvi de la il·luminació d’ermita i parking i fem un balanç de la festa de paelles.

Entrevistem a Antonia Ivorra, presidenta de les ames de casa de Sella, en el reportatge parlem sobre el tractament dels residus a la Comunitat Valenciana. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i la secció ara fa 5 anys. Per acabar, recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de maig 2013

Polsant en llegir més, accedireu a la guia de programació.

 

min.

Noticies 1:47
Entrevista 12:51
Reportatge 18:56
Cançò del més 26:22
Cultura 31:53
Esports 32:50
Ara fa 5 anys 37:06
Agenda Cultural 40:46

 

 

Aneu a la barra d'eines