El magazín de setembre 2013

Arriba el magazín de setembre a Cabiló Ràdio, fent un repàs al plenari a l’Ajuntament de Sella, parlem sobre la trobada d’una plantació marihuana al barranc de Tagarina, el nou horari d’atenció al públic de la caixa rural de Sella, els 23 alumnes que comencen el curs a l’escola musica i sobre Isa i Toni, que tanquen el bar de la carretera i es traslladen a la plaça.

A més a més, parlem amb el majorals, que fan un repàs a l’any de comissió a Sella, en el reportatge parlem sobre les plujes torrencials. Com sempre, fem un repàs de l’activitat cultural, la pilota i la secció ara fa 5 anys. Per acabar, recordem l’agenda cultural i d’oci del poble de Sella i la Marina Baixa, durant les setmanes següents.

El magazín de setembre 2013 ▶ custom player

Guía d’audició:

00:00 – Notícies
11:58 – Cultura
13:14 – Entrevista
20:34 – Reportatge
28:36 – Cançó del mes
34:10 – Esports
38:43 – Ara fa 5 anys
41:03 – Agenda cultural

 

Aneu a la barra d'eines